Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage HR in Den Haag

Aan de slag bij CSULocatie: Den Haag  Uren: 32 - 40 per week  Periode: februari 2024 Als stagiair(e) HR bij CSU kom je te werken op ons kantoor in Den Haag op de afdeling HR. Je komt te werken in je eigen district met veel gezellige collega's, maar maakt ook onderdeel uit van het HR team binnen de Business Unit West. Door bij ons mee te lopen op de werkvloer doe je ervaring op en leer je in korte tijd de kneepjes van het vak. We bieden je een uitdagende, verantwoordelijke stage, waarin een breed takenpakket een beroep doet op jouw kwaliteiten. Bij CSU kom je te werken in een succesvolle en toekomstgerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. CSU is als familiebedrijf een v

Beschrijving


Aan de slag bij CSU

Locatie: Den Haag 
Uren: 32 - 40 per week 
Periode: februari 2024

Als stagiair(e) HR bij CSU kom je te werken op ons kantoor in Den Haag op de afdeling HR. Je komt te werken in je eigen district met veel gezellige collega's, maar maakt ook onderdeel uit van het HR team binnen de Business Unit West. Door bij ons mee te lopen op de werkvloer doe je ervaring op en leer je in korte tijd de kneepjes van het vak. We bieden je een uitdagende, verantwoordelijke stage, waarin een breed takenpakket een beroep doet op jouw kwaliteiten.

Bij CSU kom je te werken in een succesvolle en toekomstgerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. CSU is als familiebedrijf een van de beste werkgevers van Nederland. Met zo'n 15.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse schoonmaakbranche. 

Dit ga je doen: 

  • Je ondersteunt in de uitvoering van het personeelsbeleid en de personeelsadministratie in jouw district.

  • Je ziet toe op een juiste toepassing van de CAO.

  • Je bemiddelt bij problemen op het gebied van personeel en arbeidsverhoudingen.

  • Je fungeert als vraagbaak voor medewerkers en leidinggevenden omtrent advies en informatie over o.a. CAO, (vroeg)pensioen, salaris, arbeidsvoorwaarde, bedrijfsregelingen en arbeid-juridische kwesties.

  • Je houdt personeelsdossiers in jouw district up to date.


Voor de beste mensen

… hebben wij de beste stages. We bieden je een uitdagende en verantwoordelijke stage, waarin een breed takenpakket een beroep doet op jouw kwaliteiten. Je krijgt de beschikking over alle middelen die nodig zijn om je succes te realiseren. Ook bieden wij je een passende stagevergoeding per maand.

Dit kan zomaar je nieuwe stage worden als je leergierig bent en van uitdagingen houdt. Maar je brengt meer mee:  

  • Je volgt een MBO / HBO opleiding in de richting van HRM of juridische dienstverlening richting HRM;  

  • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar vanaf februari 2024; 

  • Je bent flexibel, dienstverlenend en communicatief vaardig;

Medewerkers maken het verschil

CSU is een van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland. Bij ons werk je met 16.000 trotse collega’s. Onze collega’s zijn de ‘beste mensen’ en daar kun jij onderdeel van zijn. Samen met jou kunnen wij een betere schoonmaakservice bieden aan onze opdrachtgevers. Wij geloven in het samenbrengen van werknemers met diverse achtergronden. Of het nu gaat om leeftijd, geslacht, geloof, seksuele geaardheid, culturele achtergrond of opleiding: iedereen is welkom als klant of medewerker. Samen zijn wij al meer dan 50 jaar scherp op schoon.


Aan het werk

We maken graag kennis met je. Toch nog een vraag? Of wil je contact met een Stage? Laat het weten aan Eveline Buskermolen, Tactisch Recruiter, via 06 51843500 of via eveline.buskermolen@csu.nl.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Den Haag
Dienstverbanden
Stage

Den Haag | Stage | MBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.