Helaas, deze vacature is niet actief.

Topjob

Meewerkstage Marketing (Commercie) NS Retail - Utrecht

31 - 32 uur per week

Beschrijving

Wil jij een kijkje nemen in de keuken van het NS Retailbedrijf? Heb je affiniteit met marketing? Grijp dan kans en kom stagelopen bij één van de grootste bedrijven van Nederland!

Daarom wil je als stagiair marketing Retail bij NS stagelopen

 • Je bent onderdeel van het team Format Management & Marketing en je krijgt direct de verantwoordelijkheid over je eigen projecten, daarnaast leer je veel van diverse marketing aspecten.
 • Je gaat werken voor high-traffic locaties met meer dan 2,5 miljoen bezoekers per dag
 • Je gaat impact hebben over maar liefst 149 verkooppunten verdeeld over 3 verschillende formule concepten (Kiosk, Stationshuiskamer en Julia’s) en 307 automaten

Dit ga je doen als stagiair marketing Retail
Als stagiaire maak je het verschil en zie je daadwerkelijk de geleverde input direct terug op de winkelvloer. Je hebt een hands-on mentaliteit en bent onder andere bezig met het coördineren van marketing en promotie-acties en ondersteuning van de teams. Je bent dus de ene dag bezig met het coördineren van winkelmaterialen voor Stationshuiskamer, waarvoor je in contact staat met categorie managers en ons reclamebureau, en later in de week ondersteun je bij een activatie voor Kiosk of heb je afstemming over de content op onze social kanalen! Afhankelijk van je kennis en interesse is er ruimte om aan te sluiten bij specifieke projecten.

Dit zijn de functie-eisen
 • Je volgt een Hbo-opleiding in de richting van Marketing, Media, Communicatie of Bedrijfskunde. (LET OP: geen afstudeerstage mogelijk)
 • Je zoekt per 1 februari een stage voor minstens 5 maanden en 32 uur p.w., waarbij je minimaal 3 werkdagen kan meewerken.
 • Je hebt affiniteit met Marketing, Food, Convenience Retail en/of Foodservice
 • Je hebt passie voor klanten en het leveren van een goede service.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent stressbestendig en kan prioriteiten stellen. Daarnaast zet je graag dat stapje extra en stopt veel energie in je werk.

Dit zijn de arbeidsvoorwaarden
Stage lopen bij NS betekent theorie en kennis direct toepassen in de praktijk, stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen waarbij je vanuit NS goede begeleiding krijgt. Maar er is meer. Zo krijg je als stagiair(e):
 • Het toepassen van theorie en kennis in de praktijk, stappen zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen waarbij je vanuit NS goede begeleiding krijgt.
 • Een aantrekkelijke stagevergoeding tussen de 350 en 500 euro per maand.
 • Vrijheid om tijdens je stage zelfstandig projecten op te pakken.
 • Super behulpzame én enthousiaste collega’s die vaak met elkaar gaan borrelen.
 • De mogelijkheid om je aan te melden bij JongNS waarbij je kennis kunt maken met andere stagiair(e)s en young professionals binnen de bedrijfsonderdelen die NS rijk is.

En? Ben je enthousiast geworden?
Solliciteer direct via de sollicitatiebutton. Binnen enkele minuten ontvang je een automatische sollicitatiebevestiging. Wij laten je zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen twee weken weten of we je uitnodigen voor een gesprek.

Nog vragen? Neem contact op met de Stagedesk door te bellen naar 088-6713633, of mail naar

stagedesk@ns.nl

.

Goed om te weten:
 • We vinden het belangrijk dat iedereen die bij ons werkt zich thuis voelt. Dit zie je in alles wat we doen, en dus ook in ons aannamebeleid. Lees

  hier

  meer.
 • Een achtergrondonderzoek maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.
 • Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.

Hier ga je werken
Het kantoor bevindt zich boven de sporen van het drukste knooppunt van Nederland, Utrecht Centraal. Dichter op de formules en de business kun je niet zitten! Je komt te werken op de afdeling Commercie van NS Stations Retail en wij zijn gevestigd op de 7e verdieping. De Commercie afdeling bestaat uit 3 pijlers; Format management & Marketing, Retail ontwikkeling en Category management & Inkoop (en supply chain). Retail commercie collega’s zijn zowel vroege als late vogels, de ene collega begint graag om 07:30 en de andere collega komt rond 09:30 binnen. We werken gemiddeld 8 uur per dag op kantoor. Tijdens de pauze genieten we van onze lunch tijdens een wandelingetje rondom het stationsgebied en langs de winkelstraten en grachten van Utrecht. Binnen de afdeling Commercie werken 21 collega’s in diverse dynamische functies, van format manager tot retail ontwikkelaar. Momenteel werken we niet fulltime op kantoor. Ook voor jou geldt dus dat je deels thuis kan werken.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Utrecht
Werkuren per week
31 - 32
Dienstverbanden
Stage

Topjob | Utrecht | Stage | HBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.