Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Facilitaire Dienstverlening in Hilvarenbeek

Aan de slag bij CSULocatie: Beekse Bergen in Hilvarenbeek   Uren: 32 - 40 uur per week  Periode: vanaf februari of september  Stage Facilitaire dienstverlening bij de Beekse Bergen – Waar Avontuur en Service samenkomen. Als stagiair(e) bij CSU kom je in district Leisure te werken Bij de Beekse Bergen in Hilvarenbeek, hier is het elke dag beesten gezellig!  Ben jij op zoek naar een onvergetelijke stage -ervaring waar avontuur en gastvrijheid elkaar ontmoeten? Welkom bij de Beekse Bergen! Als Stagiair Facilitaire Dienstverlening krijg je de kans om deel uit te maken van ons enthousiast en gedreven team en een bijdrage te leveren aan de unieke beleving van onze gasten. Onze twee parken, Safari Resort en Lake Resort Beekse Bergen zijn niet zom

Beschrijving


Aan de slag bij CSU

Locatie: Beekse Bergen in Hilvarenbeek  
Uren: 32 - 40 uur per week 
Periode: vanaf februari of september 

Stage Facilitaire dienstverlening bij de Beekse Bergen – Waar Avontuur en Service samenkomen.

Als stagiair(e) bij CSU kom je in district Leisure te werken Bij de Beekse Bergen in Hilvarenbeek, hier is het elke dag beesten gezellig!  Ben jij op zoek naar een onvergetelijke stage -ervaring waar avontuur en gastvrijheid elkaar ontmoeten? Welkom bij de Beekse Bergen! Als Stagiair Facilitaire Dienstverlening krijg je de kans om deel uit te maken van ons enthousiast en gedreven team en een bijdrage te leveren aan de unieke beleving van onze gasten.

Onze twee parken, Safari Resort en Lake Resort Beekse Bergen zijn niet zomaar vakantieparken; het is een hele beleving. Gelegen in het een prachtige natuurlijke omgeving, bieden we onze bezoekers de mogelijkheid om oog in oog te staan met de bijzonder dieren uit Afrika.
Tijdens je stage zul je een essentiële rol spelen in het ondersteunen van de Projectmanager en de verschillende housekeeping managers

Bij CSU kom je te werken in een succesvolle en toekomstgerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. CSU is als familiebedrijf een van de beste werkgevers van Nederland. Met zo'n 15.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse schoonmaakbranche. 

Dit ga je doen: 

 • Meelopen als clusterleidster tijdens de wisseldagen;
 • Uitvoeren van kwaliteitscontroles;
 • Oppakken van diverse projecten; zoals het onboardingsproces en beinvloeding verloop;
 • Analyseren van de gastenquêtes;

Wie wij zoeken

… hebben wij de beste stages. We bieden je een uitdagende en verantwoordelijke stage, waarin een breed takenpakket een beroep doet op jouw kwaliteiten. Je krijgt de beschikking over alle middelen die nodig zijn om je succes te realiseren. Ook bieden wij je een passende stagevergoeding. 

 • Je volgt een MBO of HBO-opleiding in één van de volgende richtingen: Facility Management, Hospitality Management of Facilitaire Dienstverlening; 
 • Woonachtig in- of rondom Hilvarenbeek
 • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar vanaf februari; 
 • Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal , andere talen is een pré;
 • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Je werkt nauwkeurig en houdt goed overzicht;
 • Je bent enthousiast en durft initiatief te nemen.

Medewerkers maken het verschil

CSU is een van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland. Bij ons werk je met 16.000 trotse collega’s. Onze collega’s zijn de ‘beste mensen’ en daar kun jij onderdeel van zijn. Samen met jou kunnen wij een betere schoonmaakservice bieden aan onze opdrachtgevers. Wij geloven in het samenbrengen van werknemers met diverse achtergronden. Of het nu gaat om leeftijd, geslacht, geloof, seksuele geaardheid, culturele achtergrond of opleiding: iedereen is welkom als klant of medewerker. Samen zijn wij al meer dan 50 jaar scherp op schoon.


Aan het werk

We maken graag kennis met je. Toch nog een vraag? Laat het weten aan Mayra de Leeuw, Operationeel Recruiter, via +31682181849 of via werk@csu.nl.

#CSUKantoor

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Hilvarenbeek
Dienstverbanden
Stage

Hilvarenbeek | Stage | MBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.