Helaas, deze vacature is niet actief.

Kennismaken met het werk bij DHL via de open dag in Nieuw-Vennep

Wil je eerst een beeld krijgen van de koerier functie voordat je aan de slag gaat? Dat kan nu bij DHL Express Nieuw-Vennep tijdens de open dag!

4 - 40 uur per week
Tussen €12,90 en €14,46 per uur

Wat ga je doen?

Ben je op zoek naar een uitdagende logistieke rol waarbij je zowel je fysieke kracht kunt benutten als aan je zomerlichaam kunt werken? Dan hebben we een fantastische kans voor jou! Samen met DHL Express nodigen we je uit voor een open dag waar je op een ontspannen manier kennis kunt maken met onze organisatie en de mogelijkheden als koerier of magazijnmedewerker. Geen verplichtingen, enkel een vrijblijvende gelegenheid om te ontdekken of dit bij jou past.

Wat staat je te wachten?

Tijdens de open dag hebben we diverse boeiende activiteiten gepland om je te enthousiasmeren om ons team te versterken. We zoeken mensen die graag de handen uit de mouwen steken en minstens 3 dagen per week beschikbaar zijn. Flexibiliteit is essentieel, en je moet minimaal 6 uur per dag kunnen werken. Of je nu op zoek bent naar een parttime of fulltime positie, bij ons zijn beide opties mogelijk.

Dus, wil je op een ongedwongen manier de wereld van DHL leren kennen? Loop gewoon binnen en proef de sfeer! Zet de datum in je agenda: donderdag 23 november, tussen 15:00 en 18:00 uur. We hebben verschillende tijdsblokken van een uur, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past. Als je interesse hebt, meld je dan snel aan via de onderstaande link. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Wat wij bieden

  • Een exclusief kijkje binnen een van de grootste logistieke bedrijven van NL;
  • Informatie over DHL & de beschikbare functies;
  • Eerst uitzoeken of de baan bij je past, daarna pas solliciteren.

Wat wij vragen:

  • Er is geen minimale opleiding vereist.
  • Je bent beschikbaar op 23 november om langs te komen;
  • Je bent nieuwsgierig naar de logistieke sector.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
Middelbare school
Plaats
Nieuw-Vennep
Werkuren per week
4 - 40
Salarisindicatie
Tussen €12,90 en €14,46 per uur
Verantwoordelijk voor
Rondbrengen van pakketten

Nieuw-Vennep | Stage logistiek | Middelbare school

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.