Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage HR in Breda

Aan de slag bij CSULocatie: Breda Uren: 32 - 40 per week  Periode: februari  Als  stagiair(e) HR bij CSU kom je te werken op ons kantoor in Breda op de afdeling HR. Je komt te werken in je eigen district met veel gezellige collega's, maar maakt ook onderdeel uit van het HR team binnen de Business Unit Midden. Door bij ons mee te lopen op de werkvloer doe je ervaring op en leer je in korte tijd de kneepjes van het vak. Deze ervaring bij de winnaar van de Koning Willem I prijs en nummer 1 Facilitair van de MT500 staat sowieso supergoed op je cv.  Bij CSU kom je te werken in een succesvolle en toekomstgerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. CSU is als familiebedrijf een

Beschrijving


Aan de slag bij CSU

Locatie: Breda
Uren: 32 - 40 per week 
Periode: februari 

Als  stagiair(e) HR bij CSU kom je te werken op ons kantoor in Breda op de afdeling HR. Je komt te werken in je eigen district met veel gezellige collega's, maar maakt ook onderdeel uit van het HR team binnen de Business Unit Midden. Door bij ons mee te lopen op de werkvloer doe je ervaring op en leer je in korte tijd de kneepjes van het vak. Deze ervaring bij de winnaar van de Koning Willem I prijs en nummer 1 Facilitair van de MT500 staat sowieso supergoed op je cv. 

Bij CSU kom je te werken in een succesvolle en toekomstgerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. CSU is als familiebedrijf een van de beste werkgevers van Nederland. Met zo'n 16.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse schoonmaakbranche. 

Dit ga je doen: 

  • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het personeelsbeleid en de personeelsadministratie in jouw district.

  • Je ziet toe op een juiste toepassing van de CAO.

  • Je bemiddelt bij problemen op het gebied van personeel en arbeidsverhoudingen.

  • Je fungeert als vraagbaak voor medewerkers en leidinggevenden omtrent advies en informatie over o.a. CAO, (vroeg)pensioen, salaris, arbeidsvoorwaarde, bedrijfsregelingen en arbeid-juridische kwesties.

  • Je houdt personeelsdossiers in jouw district up to date.


Voor de beste mensen

… hebben wij de beste stages. We bieden je een uitdagende en verantwoordelijke stage, waarin een breed takenpakket een beroep doet op jouw kwaliteiten. Je krijgt de beschikking over alle middelen die nodig zijn om je succes te realiseren. Ook bieden wij je een passende stagevergoeding. 

Dit kan zomaar je nieuwe stage worden als je communicatief en secuur bent. Maar je brengt meer mee:  

  • Je volgt een MBO of HBO opleiding in de richting van  en bent op zoek naar een uitdagende en veelzijdige meewerkstage;  

  • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar;

  • Je bent actiegericht, standvastig en dienstverlenend.


Medewerkers maken het verschil

CSU is een van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland. Bij ons werk je met 16.000 trotse collega’s. Onze collega’s zijn de ‘beste mensen’ en daar kun jij onderdeel van zijn. Samen met jou kunnen wij een betere schoonmaakservice bieden aan onze opdrachtgevers. Wij geloven in het samenbrengen van werknemers met diverse achtergronden. Of het nu gaat om leeftijd, geslacht, geloof, seksuele geaardheid, culturele achtergrond of opleiding: iedereen is welkom als klant of medewerker. Samen zijn wij al meer dan 50 jaar scherp op schoon.


Aan het werk

Ons succes begint bij jou. Of eigenlijk begint het bij jouw sollicitatie naar deze vacature voor Stage HR in Breda. Heb je nog vragen? Dat kan natuurlijk. Mayra de Leeuw  Operationeel Recruiter, beantwoordt je vragen via 06-82181849 of via mayra.de.leeuw@csu.nl.

We hebben begrip voor acquisitie maar we stellen het niet op prijs als bedrijven op deze advertentie reageren om hun diensten aan te bieden

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Breda
Dienstverbanden
Stage

Breda | Stage | MBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.