Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Facilitair medewerker in Den Haag

Aan de slag bij CSULocatie: Den Haag  Uren: 32 - 40 per week  Periode: Sept - Juli 2024 Als  stagiair(e) bij CSU kom je te werken op ons kantoor in Den Haag op. Ons team bestaat uit leuke collega’s. Door bij ons mee te lopen op de werkvloer doe je ervaring op en leer je in korte tijd de kneepjes van het vak. Deze ervaring bij de winnaar van de Koning Willem I prijs en nummer 1 Facilitair van de MT500 staat sowieso supergoed op je cv.  Bij CSU kom je te werken in een succesvolle en toekomstgerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. CSU is als familiebedrijf een van de beste werkgevers van Nederland. Met zo'n 15.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse scho

Beschrijving


Aan de slag bij CSU

Locatie: Den Haag 
Uren: 32 - 40 per week 
Periode: Sept - Juli 2024

Als  stagiair(e) bij CSU kom je te werken op ons kantoor in Den Haag op. Ons team bestaat uit leuke collega’s. Door bij ons mee te lopen op de werkvloer doe je ervaring op en leer je in korte tijd de kneepjes van het vak. Deze ervaring bij de winnaar van de Koning Willem I prijs en nummer 1 Facilitair van de MT500 staat sowieso supergoed op je cv. 

Bij CSU kom je te werken in een succesvolle en toekomstgerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. CSU is als familiebedrijf een van de beste werkgevers van Nederland. Met zo'n 15.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse schoonmaakbranche. 

Dit ga je doen: 

CSU biedt haar stagiair(e)s een kijkje in een dynamische organisatie en geeft ze de kans te proeven aan diverse vakgerichte processen op facilitair gebied. Een veelzijdig werkgebied met veel verschillende werkzaamheden!


Voor de beste mensen

… hebben wij de beste stages. We bieden je een uitdagende en verantwoordelijke stage, waarin een breed takenpakket een beroep doet op jouw kwaliteiten. Je krijgt de beschikking over alle middelen die nodig zijn om je succes te realiseren. Ook bieden wij je een passende stagevergoeding per maand.

Dit kan zomaar je nieuwe stage worden als je er mee:  

  • Je volgt een MBO / HBO opleiding.

  • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

  • Je bent gedreven en wil graag leren om jezelf te verbeteren.

  • Je kan per direct beginnen.


Medewerkers maken het verschil

CSU is een van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland. Bij ons werk je met 16.000 trotse collega’s. Onze collega’s zijn de ‘beste mensen’ en daar kun jij onderdeel van zijn. Samen met jou kunnen wij een betere schoonmaakservice bieden aan onze opdrachtgevers. Wij geloven in het samenbrengen van werknemers met diverse achtergronden. Of het nu gaat om leeftijd, geslacht, geloof, seksuele geaardheid, culturele achtergrond of opleiding: iedereen is welkom als klant of medewerker. Samen zijn wij al meer dan 50 jaar scherp op schoon.


Aan het werk

We maken graag kennis met je. Toch nog een vraag? Of wil je contact met een Stage Facilitair medewerker? Laat het weten aan San Narain, Operationeel Recruiter, via 06-83614481 of via san.narain@csu.nl.

#CSUOverigB

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Den Haag
Dienstverbanden
Stage

Den Haag | Stage | MBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.