Helaas, deze vacature is niet actief.

HBO Stage facility management in Delft

Aan de slag bij CSULocatie: Reinier de Graaf Gasthuis in Delft Uren: 32 - 40 per week  Periode: Start September  Als stagiair(e) bij CSU kom je te werken bij onze klant het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft. Ons team bestaat uit voedingsassistentes, teamleiders en rayonmanagers die met veel plezier en passie dagelijks hun steentje bijdragen in het ziekenhuis. Door bij ons mee te lopen op de werkvloer en te helpen bij de opstart en uitdenken van verschillende projecten doe je ervaring op en leer je in korte tijd de kneepjes van het vak. Deze ervaring bij de winnaar van de Koning Willem I prijs en nummer 1 Facilitair van de MT500 staat sowieso supergoed op je cv.  Bij CSU kom je te werken in een succesvolle en toekomstgerichte organisatie wa

Beschrijving


Aan de slag bij CSU

Locatie: Reinier de Graaf Gasthuis in Delft
Uren: 32 - 40 per week 
Periode: Start September 

Als stagiair(e) bij CSU kom je te werken bij onze klant het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft.

Ons team bestaat uit voedingsassistentes, teamleiders en rayonmanagers die met veel plezier en passie dagelijks hun steentje bijdragen in het ziekenhuis. Door bij ons mee te lopen op de werkvloer en te helpen bij de opstart en uitdenken van verschillende projecten doe je ervaring op en leer je in korte tijd de kneepjes van het vak. Deze ervaring bij de winnaar van de Koning Willem I prijs en nummer 1 Facilitair van de MT500 staat sowieso supergoed op je cv. 

Bij CSU kom je te werken in een succesvolle en toekomstgerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. CSU is als familiebedrijf een van de beste werkgevers van Nederland. Met zo'n 15.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse schoonmaakbranche. 


Voor de beste mensen

… hebben wij de beste stages. We bieden je een uitdagende en verantwoordelijke stage, waarin een breed takenpakket een beroep doet op jouw kwaliteiten. Je krijgt de beschikking over alle middelen die nodig zijn om je succes te realiseren. Ook bieden wij je een passende stagevergoeding.

Dit kan zomaar je nieuwe stage worden. 

  • Je volgt een HBO opleiding in de richting van het facilitaire werkveld en bent op zoek naar een uitdagende en veelzijdige meewerkstage;

  • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar;

  • Je bent Klantvriendelijke, gedreven en leergierig;


Medewerkers maken het verschil

CSU is een van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland. Bij ons werk je met 16.000 trotse collega’s. Onze collega’s zijn de ‘beste mensen’ en daar kun jij onderdeel van zijn. Samen met jou kunnen wij een betere schoonmaakservice bieden aan onze opdrachtgevers. Wij geloven in het samenbrengen van werknemers met diverse achtergronden. Of het nu gaat om leeftijd, geslacht, geloof, seksuele geaardheid, culturele achtergrond of opleiding: iedereen is welkom als klant of medewerker. Samen zijn wij al meer dan 50 jaar scherp op schoon.


Aan het werk

We maken graag kennis met je. Toch nog een vraag? Of wil je contact met een Stage HBO Facility Management ? Laat het weten aan San Narain, Operationeel Recruiter, via 06-83614481 of via san.narain@csu.nl.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Delft
Dienstverbanden
Stage

Delft | Stage | MBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.