Loop stage als MKB accountmanager in hartje Amsterdam!

Als Accountmanager werk je nauw samen met verschillende klantrelaties en kijk je naar de samenwerking met een commercieel oog.

24 - 40 uur per week

Wat ga je doen?

Als parttime accountmanager werk je in een veelzijdig team met veel recruiters en accountmanagers. Je gaat gedurende je stage je collega's ondersteunen op het gebied van onderhouden van klantrelaties en het vinden van juiste kandidaten voor deze klanten. Hierin moeten we af en toe creatief denken om de juiste match te vinden, jouw ideeën en input zijn meer dan welkom! Door jouw ideeën en input realiseren we weer mooie plaatsingen bij klanten en weten we nieuwe klanten in de regio Amsterdam aan ons te binden. Als parttime accountmanager krijg je hier speciale sales trainingen voor om te kijken hoe je klant en kandidaat het beste aan je kan binden. Gedurende de dag spreek je veel klanten en kandidaten, je staalt dus altijd aan en krijg je éxtra veel energie om in contact te staan met jouw relaties!

Klinkt goed allemaal, maar hoe ziet zo'n dag er nu concreet uit?

Je begint de dag om 09:00 uur. We zorgen samen voor een fijne werkplek en waarschijnlijk heeft de persoon voor jou al de vaatwasser geleefd, koffiezetapparaat is opgewarmd en Jack Johnson hoor je uit de speakers. Een goed begin van de dag..

Vervolgens controleer je jouw mail. Die potentiële klant heeft gereageerd op jouw belletje en wil graag een afspraak inplannen. TOF! Je pakt je agenda erbij en die van je collega om te zien wanneer het schikt. Je mailbox is leeg, om 9.30 uur beginnen we met een dagstart, welke vacatures hebben we openstaan, wat loopt wel en wat niet? Goed om de tactiek van vandaag te bespreken met je collega's. Vervolgens open je onze Backend om te kijken hoeveel reacties je hebt ontvangen op je vacatures. Hier zitten een paar hele goede cv's tussen! Deze kans grijp je meteen en pakt direct de telefoon om de sollicitant te bellen. Twee leuke gesprekken en intakes ingepland voor jouw vacature. KASSA! Nog even snel een intakegsprek doen voordat we gezamenlijk lunch.

Lunch wordt verzorgd (door onze vrienden van Albert Heijn). 

Om 12.45 uur moet je toch echt weg voor je klantafspraak aan de Herengracht. Met de laptop onder de arm en een goede voorbereiding, je hebt snoeihard gewerkt aan een mooie salespresentatie, ga je volle goede moed naar je klant. Om 14.30 uur ben je weer terug op kantoor, nog net tijd om de juiste opvolging te geven aan de je klantafspraak, offerte versturen, je mail weg te werken en je gemiste telefoontjes terug te bellen. Om 17.30 uur rond je dag voldaan af. 

Wat wij bieden

  • Een leuke stage plek voor minimaal 3 dagen per week.
  • Een plek waar je niet alleen koffie hoeft te zetten, maar met échte verantwoordelijkheden!
  • Een vergoeding van €450 per maand o.b.v. 5 dagen.
  • Leuke en gezellige collega's, never a doll moment.
  • Een plek waar je eventueel per direct kan starten.
  • De lunch wordt verzorgd.

Wat wij vragen:

  • Minimaal mbo4 werk- en denkniveau;
  • Je bent communicatief vaardig en sociaal.
  • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.
  • Je bent minimaal 4 maanden inzetbaar.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Amsterdam
Werkuren per week
24 - 40
Dienstverbanden
Stage
Verantwoordelijk voor
Onderhouden van contact met verschillende relaties
Gepubliceerd op
26-03-2024

Amsterdam | Stage | MBO

Solliciteer direct
Fiore Vader

Recruiter

Fiore Vader, bereikbaar op tel. 0620823644

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.