Helaas, deze vacature is niet actief.

Start per direct als fulltime keukenhulp op Texel in De Cocksdorp

Houd je van lekker eten en ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Start per direct als fulltime keukenhulp op Texel!

38 uur per week
Tussen €8,98 en €12,62 per uur

Wat ga je doen?

Als fulltime keukenhulp op Texel ondersteun je het keukenteam bij allerlei verschillende taken. Je zorgt ervoor dat de zakken patat klaarstaan, bakt de patat in de frituur, en zorgt ervoor dat de keuken altijd schoon en geordend is. Daarnaast help je ook met het opruimen en aanvullen van de gebruikte materialen. Kortom, je speelt een belangrijke rol in het soepel laten verlopen van de keukenwerkzaamheden!

Wie ben jij? 
Jij bent een enthousiaste en gemotiveerde teamplayer die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Ervaring in de keuken is mooi meegenomen, maar zeker geen vereiste. Het belangrijkste is dat je enthousiast bent en graag wilt leren! Je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig, zodat de gerechten altijd perfect worden bereid. Verder ben je flexibel inzetbaar en kun je goed samenwerken in een drukke omgeving.

Heb je een tussenjaar, net je studie afgerond of wil je gewoon wat tijd doorbrengen op Texel? Start dan nu als fulltime horecamedewerker op dit mooie eiland.

Goed om te weten!
Voor € 49,- per week krijg je niet alleen een slaapplaats met alle faciliteiten, maar ook vervoer van en naar het restaurant. Je betaalt een borg van € 100,- bij aankomst. 
Als je een dag vrij hebt, geniet dan van het prachtige Texel: ontdek het eiland, ga naar het strand of beleef het bruisende uitgaansleven in De Koog.

Werkdagen en -tijden:
Je bent minimaal 4 weken beschikbaar, direct of vanaf half augustus. Bij ons kun je het hele jaar door werken als je een tussenjaar hebt. Als fulltime keukenhulp werk je 38 uur per week. Je werkt tussen maandag en zondag, met werktijden van 11.00 uur tot 00.00 uur.

 

Wat wij bieden

  • Je verdiend tot € 12,62 bruto per uur (o.b.v. leeftijd & exclusief fooi!);
  • Een verblijfplaats in de Koog, tegen een bijdrage van €49,- per week;
  • Tijdens het werk krijg je als fulltime keukenhulp op Texel gratis eten en drinken.

Wat wij vragen:

  • Er is geen minimale opleiding vereist.
  • Ervaring is een voordeel, maar zeker niet nodig;
  • Je bent per direct tot en met september beschikbaar.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
Middelbare school, MBO, HBO, Universiteit
Plaats
De Cocksdorp
Werkuren per week
38
Salarisindicatie
Tussen €8,98 en €12,62 per uur
Verantwoordelijk voor
Het ondersteunen van de keuken werkzaamheden

De Cocksdorp | Stage horeca | Middelbare school | MBO | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.