Helaas, deze vacature is niet actief.

Stagiair(e) IT Stations team Exploitatie in Utrecht

Beschrijving

Als Stagiair(e) bij team Exploitatie ga jij helpen met het uitwerken van een feature waarbij heel NS baat heeft!

Daarom wil je als Stagiair(e) bij NS werken

 • Je werkt samen met onze business in multidisciplinaire agile teams aan producten die midden in de maatschappij staan.
 • Er zijn volop gave ontwikkelingen op het gebied van de deur tot deur reis van onze reizigers waarin jij een centrale rol kan pakken en het verschil kan maken

Dit ga je doen als Stagiair(e) IT
We willen graag een feature laten uitwerken op een bestaande PowerApp die Stationsmanagement ondersteund in het selecteren en bestellen van de juiste deuren, sloten en beslagen die in het stationsgebied worden ingezet. Het is van groot belang dat wat besteld wordt de juiste onderdelen zijn, omdat deze middelen onderdeel zijn van het op de juiste manier beveiligen van Stations. Wat er moet worden aangepast en uitgebreid aan de PowerApp is al onderzocht. De opdracht bestaat uit het zelfstandig aanpassen en uitbreiden van de PowerApp, het testen daarvan, het demonstreren aan de key users en uiteindelijk het in productie nemen van de aangepaste PowerApp.

De persoon die de PowerApp gemaakt heeft is nog steeds werkzaam in het team Exploitatie, kan dus direct ondersteunen en uitleg geven.

Dit zijn de functie-eisen
 • Je volgt een relevante opleiding.
 • Kennis van Agile werken.
 • Kennis van PowerApp, Power Automate, Sharepoint en O365.

Op NS kun je rekenen 
Stage lopen bij NS betekent theorie en kennis direct toepassen in de praktijk, stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen waarbij je vanuit NS goede begeleiding krijgt. Maar er is meer. Zo krijg je als stagiair(e):
 • Het toepassen van theorie en kennis in de praktijk, stappen zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen waarbij je vanuit NS goede begeleiding krijgt.
 • Een aantrekkelijke stagevergoeding tussen de 350 en 500 euro per maand.
 • Vrijheid om tijdens je stage zelfstandig projecten op te pakken.
 • Super behulpzame én enthousiaste collega’s die één keer in de maand gaan borrelen met elkaar. Zo doen we nu leuke teamuitjes.
 • De mogelijkheid om je aan te melden voor onze vereniging JongNS, waarbij je kennis kunt maken met andere jonge NS'ers en de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is.

En? Ben je enthousiast geworden?
Solliciteer direct via de sollicitatiebutton. Binnen enkele minuten ontvang je een automatische sollicitatiebevestiging. Wij laten je zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen twee weken weten of we je uitnodigen voor een gesprek.

Nog vragen? Neem contact op met de Stagedesk door te mailen naar

stagedesk@ns.nl

.

Goed om te weten:
 • We vinden het belangrijk dat iedereen die bij ons werkt zich thuis voelt. Dit zie je in alles wat we doen, en dus ook in ons aannamebeleid. Lees

  hier

  meer.
 • Een achtergrondonderzoek maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.
 • Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.

Hier ga je werken
IT zit in het hart van de NS. Zonder IT rijden er geen treinen meer, kunnen we geen reisinformatie geven en zelfs geen kopjes koffie meer verkopen. Om onze reizigers zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben we bij NS veel mooie, grote en innovatieve IT-projecten lopen. Op de afdeling van IT NS Stations zijn we continue op zoek naar innovatie en optimalisatie. Om waarde toe te voegen aan onze producten voor de klant en medewerkers.

De stageopdracht is bij het team Exploitatie. Dit team ontwikkelt, beheert en ondersteunt de mensen van NS Stations Exploitatie en Dienstenmanagement met allerlei soorten en maten informatiesystemen. Van SAP Real Estate, een Verhuurderspotaal tot low code apps die logistieke medewerkers ondersteunen bij hun werkzaamheden op het station. Het team bestaat uit een diverse groep van 5 teamleden (1 vacature) en een Scrum Master en Product Owner. We werken deels thuis en deels op kantoor gelegen naast Utrecht Centraal. Wanneer we op kantoor zijn, streven we ernaar om aanwezig te zijn met het gehele team.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Utrecht
Dienstverbanden
Stage

Utrecht | Stage ICT | Stage | HBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.