Helaas, deze vacature is niet actief.

Stagiaire Duurzaamheid in Breda

Werken bij Tzorg is zoveel meerLocatie: Breda  Uren: 24 – 40 per week, vanaf september 2023 Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp binnen CSU, Tzorg en Zizo. Als familiebedrijf is duurzaamheid altijd al een thema geweest in onze bedrijfsvoering en het zijn van de organisatie. Elke dag werken we vanuit onze filosofie van ‘Slimmer, Scherper en Schoner’ aan een mooier en beter Nederland. Vanuit dit denken willen we vanaf september 2023 aan de slag met een Total Care Green Student Office. Samen met het duurzaamheidsteam, de afdelingen waar duurzaamheid verder geïmplementeerd moet worden, willen we een groep van zo’n 5 stagiaires ons laten ondersteunen in onze duurzame reis. Kom jij ons helpen? We zoeken bedrijfskundigen, duurzaamheidsexperts,

Beschrijving


Werken bij Tzorg is zoveel meer

Locatie: Breda 
Uren: 24 – 40 per week, vanaf september 2023

Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp binnen CSU, Tzorg en Zizo. Als familiebedrijf is duurzaamheid altijd al een thema geweest in onze bedrijfsvoering en het zijn van de organisatie. Elke dag werken we vanuit onze filosofie van ‘Slimmer, Scherper en Schoner’ aan een mooier en beter Nederland. Vanuit dit denken willen we vanaf september 2023 aan de slag met een Total Care Green Student Office. Samen met het duurzaamheidsteam, de afdelingen waar duurzaamheid verder geïmplementeerd moet worden, willen we een groep van zo’n 5 stagiaires ons laten ondersteunen in onze duurzame reis.

Kom jij ons helpen? We zoeken bedrijfskundigen, duurzaamheidsexperts, klant-experts, materiaalexperts, inkoop-deskundigen, facility experts, et cetera die ons kunnen ondersteunen maar ook zichzelf willen verdiepen op dit thema. Een brede doelgroep, met een breed scala aan opdrachten of deelthema’s waaraan we samen kunnen werken. Zoals gezegd, het is een reis waarvan we het einddoel nog niet exact kennen. Integratie van duurzaamheid in alles wat we doen is daarin de ambitie. Dus kom ons helpen!

Onderstaand een paar thema’s waar wij aan denken, maar heb jij een beter idee, voel je vooral vrij om daarover met ons in gesprek te gaan:

 • Duurzaam schoonmaken meten via Green & Social Impact:
  Deze tool maakt onze duurzame impact bij klanten inzichtelijk, maar is nooit klaar en jij kunt helpen in de doorontwikkeling (inhoud, automatisering, toevoegen indicatoren, uitbouwen maatregelen, voorspellend karakter e.d.). Maar we moeten ook implementeren richting klanten en ons proces.
 • Duurzame Thuiszorg meten:
  Hoe kunnen we de tooling van CSU vertalen naar de thuiszorg om daar met klanten in gesprek te gaan over onze impact en waar deze te reduceren. Help ons met data generatie/ analyse, maar vooral ook de tools door te ontwikkelen voor de thuiszorgmarkt.
 • Duurzaamheid integreren bij opstart nieuwe klanten: 
 • Dit is het moment om duurzaamheid goed te integreren. Maar hoe? Kom jij ons helpen dat te bedenken en te implementeren?
 • Andere Mobiliteit: 
  Kom jij ons helpen in onze mobiliteitstransitie? Verduurzamen van de leasevloot, ander gedrag, verduurzamen logistiek, verduurzamen van de woon-werk kilometers van onze schoonmakers en thuiszorgmedewerkers op een manier die inclusief is? We zoeken support en creativiteit in dit proces!
 • Paris Proof Huisvesting:
  Kom jij helpen om onze panden Paris Proof te maken en een routekaart (per pand/ collectief) te maken? Neem daarmee circulariteit en gezondheid zeker mee. Samen op weg naar een duurzaam huisvestings-beleid! Daarna(ast) kun je zeker helpen met het implementeren van concrete acties!
 • Duurzaam inkopen:
  Onze inkoopcollega’s zetten al mooie stappen in het verduurzamen van deze inkoop via beleid, labels en certificaten. Maar we zijn toe aan de volgende fase: welke doelen, ambities moeten we formuleren per inkoopcategorie en hoe komen die tot wasdom?
 • Duurzaamheid bij onze klanten:
  Hoe vertalen wij het duurzaamheidsbeleid van onze klanten in een concreet schoonmaakproduct/ -dienst? Help ons met het optimaliseren van het klantproces en anderzijds ons product/ dienstverlening verder verduurzamen. Waar is ons product duurzamer dan dat van de collega’s?
 • CSRD/ reporting:
  Wetgeving en beleid ten aanzien van non-financial reporting wordt steeds strikter, ook voor ons als familiebedrijf. Kom jij meehelpen in deze projectgroep en daarbinnen je eigen taak/ deelthema verder in te vullen? Denk aan analyses, rapportages, aanvullend beleid ontwikkelen e.d.
 • Benchmark duurzaam schoonmaken:
  Vanuit eerder genoemde tooling is het interessant om voor bepaalde sectoren een benchmark te ontwikkelen zoals bijvoorbeeld voor voetbalstadions, of kantoren of zorginstellingen. Help jij ons mee?
 • Klimaatadaptatie:
  Het klimaat verandert en leidt tot o.a. Watertekorten en extremer weer. Welke impact heeft dat op de activiteiten van ons en hoe kunnen wij ons daarop voorbereiden?

Kom jij in stage lopen in onze supergezellige organisatie? Een organisatie waarin zelfinitiatief zeer op prijs wordt gesteld. Een organisatie waarin duurzaamheid meer is dan een stafafdeling en geïntegreerd moet worden in alle werkprocessen.


Wat verwachten wij van jou? 

 • Jezelf te zijn. We zijn een inclusieve organisatie en geloven heel sterk: one size fits nobody. Je werkt graag samen, bent proactief en kunt ook heel goed zelfstandig aan de slag.
 • Je bent zelfstandig en kan goed omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid. Je vind het leuk om een uitdagende kans met beide handen aan te pakken.   
 • Je bent een zelfstarter met een duurzaam hart en een brede oriëntatie; het gaat er om dat je duurzaamheid weet te integreren in het werkproces van een ander.

Wat bieden wij jou?

 • Door het unieke en nieuwe concept is deze stage anders dan alle andere stages! 
 • Veel contact met leeftijdsgenoten, dat is namelijk precies de doelgroep voor Total Care Green Student Office! 
 • Je hebt super veel in te brengen en voegt daardoor echt iets toe. 
 • Je krijgt veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen tot de professional die je wilt worden. 
 • Je hebt het comfort van een groot bedrijf, wat veel mogelijkheden met zich meebrengt. Wij zijn de koploper in de schoonmaak- en thuiszorgbranche! 
 • We snappen hoe belangrijk het is dat je beloond wordt voor je werk. Een stagevergoeding spreekt bij ons voor zich. Maar we bieden nog zoveel meer! Er zijn veel mogelijkheden om je te ontwikkelen en een netwerk op te bouwen waaronder Jong Total Care onze jongeren vereniging.

Medewerkers maken het verschil

Onze collega’s zijn de ‘beste mensen’ en daar kun jij onderdeel van zijn. Samen met jou kunnen wij een betere schoonmaakservice bieden aan onze opdrachtgevers. Wij geloven in het samenbrengen van werknemers met diverse achtergronden. Of het nu gaat om leeftijd, geslacht, geloof, seksuele geaardheid, culturele achtergrond of opleiding: iedereen is welkom als klant of medewerker. Samen zijn wij al meer dan 50 jaar scherp op schoon.


Aan het werk

Ben jij even enthousiast als wij over dit concept, maar heb je nog inhoudelijke vragen? Dat kan natuurlijk! Stel ze gerust aan Jordi de Laat, via +31657581349 of Ingeborgh Roeters, Recruitment Specialist, via +31651824695. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Breda
Dienstverbanden
Stage

Breda | Stage zorg en kinderopvang | Stage | MBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.