Helaas, deze vacature is niet actief.

Stagiaire Take The Stage in Uden

Aan de slag bij CSUTake The Stage! Uren: 24 - 40 per week  Periode: vanaf september 2023 Take The Stage, het interne stagebureau van CSU, is per september op zoek naar een nieuwe stagiaire. Take The Stage is een nieuw en uniek concept voor en vooral ook door studenten. Om dit concept verder te ontwikkelen zijn we op zoek naar een nieuwe stagiaire. Floor heeft Take The Stage opgezet vanaf september 2022, waar Jordi aangesloten is in februari. Floor is inmiddels afgestudeerd en gaat het project verlaten waardoor er een plek vrijkomt voor jou! Jij kunt de nieuwe manager worden van dit project. Hier kan jij helemaal je creativiteit kwijt met veel verschillende bezigheden. Denk onder andere aan: een introductiedag organiseren voor alle stagiaire

Beschrijving


Aan de slag bij CSU

Take The Stage!

Uren: 24 - 40 per week 
Periode: vanaf september 2023

Take The Stage, het interne stagebureau van CSU, is per september op zoek naar een nieuwe stagiaire. Take The Stage is een nieuw en uniek concept voor en vooral ook door studenten. Om dit concept verder te ontwikkelen zijn we op zoek naar een nieuwe stagiaire.

Floor heeft Take The Stage opgezet vanaf september 2022, waar Jordi aangesloten is in februari. Floor is inmiddels afgestudeerd en gaat het project verlaten waardoor er een plek vrijkomt voor jou! Jij kunt de nieuwe manager worden van dit project. Hier kan jij helemaal je creativiteit kwijt met veel verschillende bezigheden. Denk onder andere aan: een introductiedag organiseren voor alle stagiaires, nieuwe contacten leggen met scholen, werven van potentiële nieuwe stagiairs en het onderhouden van de interne en externe communicatie. Maar, er is nog veel meer waar wij je graag tijdens een gesprek over inlichten.

Bij CSU kom je te werken in een succesvolle en toekomstgerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. CSU is als familiebedrijf een van de beste werkgevers van Nederland.

Wat verwachten wij van jou:

  • Je volgt een HBO of WO opleiding en je bent op zoek naar een gave stage;  
  • Je bent zelfstandig en kan goed omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid. Je vindt het leuk om een uitdagende kans met beide handen aan te pakken.

Voor de beste mensen...

… hebben wij de beste stages. We hebben je heel wat te bieden.

  • Door het unieke en nieuwe concept is deze stage anders dan alle andere stages! 
  • Veel contact met leeftijdsgenoten, dat is namelijk precies de doelgroep voor Take The Stage! 
  • Je hebt super veel in te brengen en voegt daardoor echt iets toe. 
  • Je krijgt veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen tot de professional die je wilt worden. 
  • Je hebt het comfort van een groot bedrijf, wat veel mogelijkheden met zich meebrengt. Wij zijn de koploper in de schoonmaakbranche! 
  • We snappen hoe belangrijk het is dat je beloond wordt voor je werk. Een stagevergoeding spreekt bij ons voor zich. Maar we bieden nog zoveel meer! Er zijn veel mogelijkheden om je te ontwikkelen en een netwerk op te bouwen. Ook krijg je een gratis sportabonnement van ons!


Medewerkers maken het verschil

Onze collega’s zijn de ‘beste mensen’ en daar kun jij onderdeel van zijn. Samen met jou kunnen wij een betere schoonmaakservice bieden aan onze opdrachtgevers. Wij geloven in het samenbrengen van werknemers met diverse achtergronden. Of het nu gaat om leeftijd, geslacht, geloof, seksuele geaardheid, culturele achtergrond of opleiding: iedereen is welkom als klant of medewerker. Samen zijn wij al meer dan 50 jaar scherp op schoon.


Aan het werk

Ons succes begint bij jou. Of eigenlijk begint het bij jouw sollicitatie naar deze vacature voor deze stage. Heb je nog vragen? Dat kan natuurlijk. Jordi de Laat, stagiair Take The Stage, beantwoordt je vragen via 06-57581349 of

TakeTheStage@csu.nl

.

Wil je solliciteren? Stuur ons dan je CV mét motivatie(brief/filmpje/visual) via www.werkenbijcsu.nl.

Ook kan je nog kijken op:

https://www.werkenbijcsu.nl/nl/nl/stage

en het filmpje met meer informatie over deze superleuke stageplaats bekijken via:

Vacature Take The Stage 202305

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Uden
Dienstverbanden
Stage

Uden | Stage | MBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.