Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Facilitair medewerker in Eindhoven

Aan de slag bij CSULocatie: Kantoor Eindhoven   Uren: 8 tot 40 uur per week  Bij CSU in Eindhoven zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) voor de afdeling Operations support. Je komt te werken in een succesvolle en op de toekomstgerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. Wat ga je doen? CSU biedt haar stagiair(e)s een kijkje in een dynamische organisatie en geeft ze de kans te proeven aan diverse vakgerichte werkzaamheden op het gebied: KAM (Kwaliteit, Arbo en Milieu), Transitie (opdrachtgevers en applicaties), Inkoop, Innovatie, Training en Facilitair. Een veelzijdig werkgebied met veel verschillende werkzaamheden! Tijdens je stage draai je mee in de verschill

Beschrijving


Aan de slag bij CSU

Locatie: Kantoor Eindhoven  
Uren: 8 tot 40 uur per week 

Bij CSU in Eindhoven zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) voor de afdeling Operations support. Je komt te werken in een succesvolle en op de toekomstgerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan.

Wat ga je doen?
CSU biedt haar stagiair(e)s een kijkje in een dynamische organisatie en geeft ze de kans te proeven aan diverse vakgerichte werkzaamheden op het gebied: KAM (Kwaliteit, Arbo en Milieu), Transitie (opdrachtgevers en applicaties), Inkoop, Innovatie, Training en Facilitair. Een veelzijdig werkgebied met veel verschillende werkzaamheden!

Tijdens je stage draai je mee in de verschillende onderdelen van het facilitair bedrijf. Wat komt er allemaal kijken bij een lunchvoorbereiding, welke werkzaamheden doet een facilitair medewerker.

Diverse werkzaamheden die bij de stage horen zijn:

  • Meewerken op verschillende facilitaire afdelingen zoals receptie, technische dienst, catering en schoonmaak
  • Voorbereidingen treffen voor audits of VSR controles;
  • Werken met office pakket;
  • Het mee-organiseren van (in)formele bijeenkomsten;
  • Gratis sporten bij Sportcity tot 31 december 2023;

    http://www.csu.nl/sportcity


Voor de beste studenten

..hebben we de beste stageplaatsen. We bieden je een uitdagende en verantwoordelijke functie, waarin een breed takenpakket een beroep doet op jouw kwaliteiten. Je krijgt de beschikking over alle middelen die nodig zijn om je succes te realiseren en mogelijkheden om door te groeien. Uiteraard bieden wij je een passende stagevergoeding.

Wie wij zoeken
 

  • Je volgt een MBO opleiding op in het facilitaire werkveld en op zoek is naar een veelzijdige, leerzame maar vooral uitdagende stageplek in een gezellig team;
  • Je bent flexibel, dienstverlenend en communicatief zeer vaardig is.

Medewerkers maken het verschil

CSU is een van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland. Bij ons werk je met 16.000 trotse collega’s. Onze collega’s zijn de ‘beste mensen’ en daar kun jij onderdeel van zijn. Samen met jou kunnen wij een betere schoonmaakservice bieden aan onze opdrachtgevers. Wij geloven in het samenbrengen van werknemers met diverse achtergronden. Of het nu gaat om leeftijd, geslacht, geloof, seksuele geaardheid, culturele achtergrond of opleiding: iedereen is welkom als klant of medewerker. Samen zijn wij al meer dan 50 jaar scherp op schoon.


Aan het werk

Ons succes begint bij jou. Of eigenlijk begint het bij jouw sollicitatie naar deze vacature voor Stage in Eindhoven. Heb je nog vragen? Dat kan natuurlijk. Shannon Van Lankveld, Recruiter, beantwoordt je vragen via 0653503939.

#CSUKantoor

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Eindhoven
Dienstverbanden
Stage

Eindhoven | Stage | MBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.