Helaas, deze vacature is niet actief.

Tijdelijk postsorteerder in de avond bij PostNL in Zwolle

Zoek jij een baan als postsorteerder in de avond? Kom werken bij PostNL in Zwolle en verdien tussen de € 12.45 en € 17.43 per uur!

10 - 24 uur per week
Tussen €12,45 en €17,43 per uur

Wat ga je doen?

Als postsorteerder bij PostNL in Zwolle ben jij verantwoordelijk voor het sorteren van post op postcode en adres. Je verwerkt brieven en aangetekende post, controleert gegevens op juistheid en compleetheid en werkt nauw samen met je collega's in het sorteerproces. Daarnaast los je problemen op als er post verkeerd gesorteerd is.

Wie ben jij?
Je bent een echte aanpakker en houdt van een drukke werkomgeving. Je werkt snel en nauwkeurig en weet van aanpakken. Er is geen minimale opleiding vereist, dus ook als je geen diploma hebt, ben je welkom om te solliciteren. Het is wel belangrijk dat je goed kunt samenwerken met je collega's.

Wat bieden wij jou?
Als postsorteerder bij PostNL in Zwolle krijg je een bruto-uurloon van € 12.45 als je 21 jaar of ouder bent. Maar dat is nog niet alles! Je krijgt ook een toeslag van 20% als je na 18.00 uur werkt, dat betekent € 14.94 per uur. En als je na 22.00 uur werkt, krijg je zelfs een toeslag van 40%, wat betekent dat je € 17.43 per uur verdient.

Daarnaast krijg je vanaf 6 kilometer een reiskostenvergoeding en maak je kans om op contract te gaan bij PostNL indien zij tevreden zijn over jou.

Werkdagen en tijden
Je werkt tijdelijk tot en met december als parttime postsorteerder in Zwolle tussen de 10 en 24 uur per week. Je start tussen 19:30 en 20:45 en bent klaar tussen 23:00 en 00:30. Dit doe je van maandag tot en met vrijdag.

Ben jij op zoek naar een uitdagende parttime baan in Zwolle en wil jij werken bij het grootste postbedrijf van Nederland? Solliciteer dan direct op de vacature van postsorteerder bij PostNL in Zwolle!

Wat wij bieden

  • Een reiskostenvergoeding vanaf 6 kilometer;
  • Een bruto-uurloon van € 12.45 als je 21 jaar of ouder bent;
  • Een toeslag van 20% na 18:00 uur, dat betekent € 14.94 per uur;
  • Een toeslag van 40% na 22:00 uur, dat betekent € 17.43 per uur;

Wat wij vragen:

  • Er is geen minimale opleiding vereist.
  • Je kunt een Verklaring Omtrent het Gedrag aanvragen en hebt geen strafblad.
  • Je bent minimaal 2 avonden per week beschikbaar.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
Middelbare school, MBO, HBO, Universiteit
Plaats
Zwolle
Werkuren per week
10 - 24
Salarisindicatie
Tussen €12,45 en €17,43 per uur
Verantwoordelijk voor
Als postsorteerder sorteer je post op postcode en zorg je ervoor dat deze op tijd wordt bezorgd bij de juiste ontvanger.

Zwolle | Stage logistiek | Middelbare school | MBO | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.