Helaas, deze vacature is niet actief.

Parttime assistent recruiter bij YoungCapital in Utrecht

Een zomerjob in de recruitment. Dat kan! Word parttime assistent recruiter in juli en augustus bij YoungCapital in Utrecht.

32 - 40 uur per week
Tussen €12,00 en €13,00 per uur

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste parttime assistent recruiter om in de maanden juli en augustus tijdelijk ons MKB (midden- en kleinbedrijf) team in Utrecht te versterken! In deze functie ben je een belangrijke schakel tussen onze klanten en kandidaten. Oké, klinkt goed. Maar hoe ziet een werkdag als parttime assistent recruiter bij YoungCapital er dan uit?

First things first: een dubbele espresso (of thee) en een praatje met het team. Je bent natuurlijk benieuwd hoe die housewarming van je collega is geweest en hoe je andere collega haar eerste les padel vond. Nu aan het werk! Je start jouw laptop op en maakt direct een to-do-list voor de dag. Wat staat er vandaag op de planning? Je start met het screenen en nabellen van de binnengekomen reacties. En dan; goed nieuws! Je collega heeft een plaatsing en vraagt jou direct om hulp bij het opstellen van een contract. Jij maakt alles in orde en zorgt ervoor dat de kandidaat pico bello is ingelicht voordat hij/zij zijn eerste werkdag heeft. Daarna tijd voor de lunch! Na lekker gegeten te hebben kies je voor een rondje wandelen of een potje pingpong. Nu is het tijd voor een meeting over sales! Tijdens deze meeting denk je graag mee over nieuwe ideeën en strategieën. Je werpt een blik op de klok; 16:00 al weer! Je sluit je dag af met administratieve taken rondom het wervings- en selectieproces en gaat met een voldaan gevoel naar huis. Klinkt goed, toch?

Wie ben jij?

Jij vindt het belangrijk dat mensen gelukkig zijn in hun werk en helpt ze graag met hun zoektocht naar een baan.  Je bent enthousiast, gedreven en hebt een passie voor recruitment. Met jouw prettige manier van communiceren (zowel mondeling als schriftelijk) weet je mensen te binden. Daarnaast krijg jij er energie van om juist met veel dingen tegelijk bezig te zijn. Snel schakelen; jij denkt 'say no more'.

Waar kom je terecht?

Op ons kantoor in Utrecht werken rond de 40 enthousiaste collega's in verschillende teams, met een flinke drive & plezier om gezamenlijke doelen te behalen. Ook kom je in aanmerking voor benefits zoals een uitgebreide University met veel trainingen om te volgen en veel gezellige borrels!

Het betreft een functie van 32 tot 40 uur en we zien je graag starten op 1 juli.

Wat wij bieden

  • Een salaris van € 12,- tot € 13,- bruto per uur;
  • Erg veel vrijheid om zelfstandig te werken;
  • Een gave tijdelijke job in de maanden juli en augustus;
  • Werken op een mooi, groot kantoor naast station Vaartsche Rijn;
  • Zowel klant als kandidaat contact.

Wat wij vragen:

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • Je bent ambitieus en wil veel leren;
  • Je hebt een commerciële instelling en bent communicatief sterk.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Utrecht
Werkuren per week
32 - 40
Salarisindicatie
Tussen €12,00 en €13,00 per uur
Verantwoordelijk voor
Administratieve werkzaamheden, screenings en meetings

Utrecht | Stage HR | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.