Helaas, deze vacature is niet actief.

Start nu als parttime sales support medewerker in Echt

Wil je werken bij een groeiend en internationaal bedrijf? Start nu als parttime sales support medewerker in Echt en verdien tot € 3.000 per maand.

32 - 40 uur per week
Tussen €2.400 en €3.000 Per maand

Wat ga je doen?

Als parttime sales support medewerker in Echt werk je voor een internationale producent van transportbanden. Misschien vraag je je af: wat zijn transportbanden? Transportbanden zijn bijvoorbeeld de banden bij de kassa waarop je jouw boodschappen legt, de banden waar je jouw koffer op plaatst bij Schiphol, en ze worden ook veel gebruikt in fabrieken.

Veel contact met klanten
Nu ben je natuurlijk benieuwd, wat ga ik doen als parttime sales support medewerker in Echt bij dit bedrijf? Dat zal ik je uitleggen! Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, zowel via telefoon als e-mail. Je beantwoordt vragen over producten, orders, offertes en nieuwe aanvragen, en biedt passend advies om klanten te helpen bij het maken van de beste keuzes. Ook stel je offertes op en ondersteunt de buitendienst met administratieve werkzaamheden. Nog geen kennis van transportbanden? Dat is niet erg. Je krijgt uitgebreide training en on-the-job coaching.

Informele werksfeer met vrijdagmiddag borrels
Dit groeiende en internationale bedrijf heeft 3 vestigingen in Nederland. In Echt werken er in totaal 15 medewerkers op de vestiging. Er heerst een informele werksfeer en op vrijdag wordt de week altijd gezellig afgesloten. 

Wie ben ik?
Jij neemt initiatief, hebt een commerciële instelling en kan ook goed zelfstandig werken. Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, aangezien de voertaal op de locatie in Echt Engels is. Als parttime sales support medewerker in Echt kun je direct aan de slag voor 32 uur per week. Als je volledig ingewerkt bent en er is een match, kun je bij het bedrijf op contract.

Klinkt dit als dé perfecte functie voor jou, maar ben je op zoek naar een fulltime baan? Dat kan ook, zie hier de fulltime functie als sales support medewerker. 

Wat wij bieden

  • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.400,- en € 3.000,- (o.b.v. 40 uur, leeftijd en ervaring);
  • Je werkt voor een internationaal bedrijf waar een informele en nuchtere werksfeer hangt;
  • Reiskostenvergoeding van 0,21 cent per kilometer;
  • Als parttime sales support medewerker in Echt heb je met het team gezellige borrels & uitjes!

Wat wij vragen:

  • Minimaal een diploma mbo niveau 4;
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels;
  • Affiniteit met techniek en je ziet snel commerciële kansen.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

#indebuurt

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO, HBO
Plaats
Echt
Werkuren per week
32 - 40
Salarisindicatie
Tussen €2.400 en €3.000 Per maand
Verantwoordelijk voor
Ondersteunen van het verkoopproces

Echt | Administratieve stage | MBO | HBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.