Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Assistent Housekeeping Manager in Den Haag

Aan de slag bij CSULocatie: Den Haag  Uren: 32 - 40 per week  Periode: vanaf februari 2023 Als  stagiair(e) bij CSU kom je te werken bij een van onze hotels in en om Den Haag. Door bij ons mee te lopen op de werkvloer doe je ervaring op en leer je in korte tijd de kneepjes van het vak. Bij CSU kom je te werken in een succesvolle en toekomstgerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. CSU is als familiebedrijf een van de beste werkgevers van Nederland. Met zo'n 15.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse schoonmaakbranche.  Dit ga je doen:  Ondersteunen van de Housekeeping Manager; Coördineren van logistieke werkzaamheden;Controleren van kamers en bij drukte

Beschrijving


Aan de slag bij CSU

Locatie: Den Haag 
Uren: 32 - 40 per week 
Periode: vanaf februari 2023

Als  stagiair(e) bij CSU kom je te werken bij een van onze hotels in en om Den Haag. Door bij ons mee te lopen op de werkvloer doe je ervaring op en leer je in korte tijd de kneepjes van het vak.

Bij CSU kom je te werken in een succesvolle en toekomstgerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. CSU is als familiebedrijf een van de beste werkgevers van Nederland. Met zo'n 15.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse schoonmaakbranche. 

Dit ga je doen: 

  • Ondersteunen van de Housekeeping Manager; 
  • Coördineren van logistieke werkzaamheden;
  • Controleren van kamers en bij drukte voer je zelf ook schoonmaaktaken uit;
  • Begeleiden/aansturen van de schoonmaakprocessen;

Voor de beste mensen

… hebben wij de beste stages. We bieden je een uitdagende en verantwoordelijke stage, waarin een breed takenpakket een beroep doet op jouw kwaliteiten. Je krijgt de beschikking over alle middelen die nodig zijn om je succes te realiseren. Ook bieden wij je een passende stagevergoeding van €230,- per periode van 4 weken op basis van 40 uur per week. 

Dit kan zomaar je nieuwe stage worden. Maar je brengt ook het volgende mee:  

  • Je volgt een MBO niveau 4 of niveau 3 opleiding in de richting van facilitair leidinggevende en bent op zoek naar een uitdagende en veelzijdige meewerkstage. 
  • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar; 
  • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Je werkt nauwkeurig en houdt goed overzicht;
  • Je bent enthousiast en neemt initiatief.

Medewerkers maken het verschil

CSU is een van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland. Bij ons werk je met 16.000 trotse collega’s. Onze collega’s zijn de ‘beste mensen’ en daar kun jij onderdeel van zijn. Samen met jou kunnen wij een betere schoonmaakservice bieden aan onze opdrachtgevers. Wij geloven in het samenbrengen van werknemers met diverse achtergronden. Of het nu gaat om leeftijd, geslacht, geloof, seksuele geaardheid, culturele achtergrond of opleiding: iedereen is welkom als klant of medewerker. Samen zijn wij al meer dan 50 jaar scherp op schoon.


Aan het werk

We maken graag kennis met je. Toch nog een vraag? Laat het weten aan Eveline Buskermolen, Tactisch Recruiter, via 06 51843500 of via eveline.buskermolen@csu.nl.

#CSUKantoor

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Den Haag
Dienstverbanden
Stage

Den Haag | Stage | MBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.