Helaas, deze vacature is niet actief.

Ga aan de slag als ervaren binnendienst medewerker in Almere!

Begin je elke dag met koffie en zoek je naar een nieuwe uitdaging? Overweeg dan om aan de slag te gaan als binnendienst medewerker in Almere!

32 - 40 uur per week
Tussen €2.850 en €3.350 Per maand

Wat ga je doen?

Ben je gepassioneerd over koffie en op zoek naar een uitdagende functie als binnendienst medewerker in Almere? In deze rol werk je op de Customer Care afdeling en ondersteun je accountmanagers bij hun dagelijkse werkzaamheden. Dit omvat het maken van nieuwe plannen en het bieden van ondersteuning aan (potentiële) klanten. Het is een ideale combinatie van klantcontact en administratieve taken.

Wat zijn mijn taken?

Naast het genieten van een heerlijk kopje koffie, pak je binnenkomende offertes op, stel je klantovereenkomsten op en ben je verantwoordelijk voor het telefonisch contact met (potentiële) klanten. Je verwerkt alle informatie en zorgt voor een optimale klantbeleving. Daarnaast zorg je ervoor dat alle afspraken in de agenda's van de accountmanagers staan en zoek je naar nieuwe en interessante leads.

En wat nog meer?

Je denkt ook mee over het verbeteren van de processen binnen het bedrijf en draagt bij aan de groei. Het is een afwisselende en uitdagende functie die je veel mogelijkheden biedt om ook zelf door te groeien.

Als ervaren persoon kom je terecht in een informeel team dat zich richt op de installatie en het onderhoud van koffieautomaten in het hele land. Iedereen is ambitieus en zoals gezegd, het bedrijf groeit snel! Er zijn dus volop kansen om je vaardigheden verder te ontwikkelen en te groeien binnen de organisatie.

Ben jij ook klaar om door te groeien? Solliciteer dan snel!

Wat wij bieden

  • Een salaris tussen de €2850,- en €3350,- per maand op fulltime basis;
  • Reiskostenvergoeding en onbeperkt koffie :)
  • Ruimte voor eigen inbreng.
  • Veel doorgroeimogelijkheden!

Wat wij vragen:

  • Minimaal mbo werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring
  • Minimaal 32 uur beschikbaar, maar voorkeur gaat naar 40 uur!

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

#werkenindebuurt

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO, HBO, Universiteit
Plaats
Almere
Werkuren per week
32 - 40
Salarisindicatie
Tussen €2.850 en €3.350 Per maand
Verantwoordelijk voor
Ondersteunen van accountmanagers en zoeken naar nieuwe leads

Administratieve stage | MBO | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.