Helaas, deze vacature is niet actief.

Word fulltime productiemedewerker in Wormer

Op zoek naar een baan met een bruto maandloon tussen € 2400,- en € 2900,- en toekomstperspectief? Start als fulltime productiemedewerker in Wormer.

40 uur per week
Tussen €2.400 en €2.900 Per maand

Wat ga je doen?

Als fulltime productiemedewerker in Wormer ga je aan de slag bij een bedrijf dat transportbanden produceert. Je verricht licht technische werkzaamheden en stelt machines in. Hiervoor heb je geen ervaring nodig, wel twee rechterhanden. Ideaal als jij je technische skills naar een hoger niveau wilt tillen, toch? Als fulltime productiemedewerker in Wormer word jij volledig intern opgeleid en begeleid. 

Je houdt je bezig met het nauwkeurig op de millimeter bewerken van kunststof met machines. De afwerking gebeurt aan de werktafels. Werkzaamheden die aan deze werktafels voorkomen zijn het stansen, sealen, warmte- en hoogfrequent persen van verschillende kunststoffen. 

Waar ga ik werken?
Deze producent van transportbanden in Wormer opereert internationaal en groeit ontzettend hard. Het bedrijf verkoopt haar producten aan bijna iedere sector waar een productieproces plaatsvindt. Van de foodindustrie tot de lopende banden op Schiphol. Op de vestiging in Wormer werken dagelijks in totaal 50 mensen met veel passie aan dit product. Als fulltime productiemedewerker ga je aan de slag in schone en veilige werkomgeving voorzien van veel daglicht.

Wie ben jij?
Wil je starten als fulltime productiemedewerker in Wormerveer dan ben je vooral leergierig en handig. Je bent fulltime voor een lange periode beschikbaar. Het duurt namelijk enige tijd om volledig up-en-running te zijn en het is de bedoeling om na verloop van tijd op contract te komen bij dit bedrijf. 

Wanneer werk ik?
Als fulltime productiemedewerker werk je van maandag t/m vrijdag in een tweeploegendienst. De ene week werk je van 06.00 – 14.30, de andere week van 14.15 – 23.00 uur. Hier tegenover staat natuurlijk een mooie ploegentoeslag van 15% over alle gewerkte uren.

Wat wij bieden

  • Een bruto maandsalaris tussen de €2400,- en €2900,- (o.b.v. 40 uur);
  • Een ploegentoeslag van 15% over alle gewerkte uren;
  • Direct een fulltime baan voor een lang termijn met uitzicht op vast;
  • Als fulltime productiemedewerker in Wormer wordt je intern opgeleid- en begeleid;
  • Reiskosten vergoeding van 0,23 cent per kilometer;
  • Onderdeel worden van een gezellig- en nuchter team.

Wat wij vragen:

  • Minimaal middelbare school werk- en denkniveau;
  • Je bent leergierig en gemotiveerd;
  • Je wilt fulltime werken en bent voor een lange periode beschikbaar.
  • Je beschikt over een geldig heftruck certificaat

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Werken om de hoek? #indebuurt

Status
Open
Opleidingsniveaus
Middelbare school, MBO
Plaats
Wormer
Werkuren per week
40
Salarisindicatie
Tussen €2.400 en €2.900 Per maand
Verantwoordelijk voor
Licht technisch productiewerk- en vervaardiging van procesbanden

Wormer | Middelbare school | MBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.