Helaas, deze vacature is niet actief.

Stagiaire HR (MBO - HBO) in Eindhoven

Aan de slag bij CSULocatie: CSU kantoor, Hoevenweg 11a, 5652 AW Eindhoven  Uren: 24 - 38 per week  Periode in overleg Als HR stagiair(e) bij CSU kom je te werken op ons kantoor in Eindhoven  op de afdeling HR. Ons team bestaat uit 1 HR adviseur, 1 HR medewerker en 3 recruiters. Door bij ons mee te lopen op de werkvloer doe je ervaring op en leer je in korte tijd de kneepjes van het vak. Deze ervaring bij de winnaar van de Koning Willem I prijs en nummer 1 Facilitair van de MT500 staat sowieso supergoed op je cv.  Bij CSU kom je te werken in een succesvolle en toekomstgerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. CSU is als familiebedrijf een van de beste werkgevers van Nede

Beschrijving


Aan de slag bij CSU

Locatie: CSU kantoor, Hoevenweg 11a, 5652 AW Eindhoven 
Uren: 24 - 38 per week 
Periode in overleg

Als HR stagiair(e) bij CSU kom je te werken op ons kantoor in Eindhoven  op de afdeling HR. Ons team bestaat uit 1 HR adviseur, 1 HR medewerker en 3 recruiters. Door bij ons mee te lopen op de werkvloer doe je ervaring op en leer je in korte tijd de kneepjes van het vak. Deze ervaring bij de winnaar van de Koning Willem I prijs en nummer 1 Facilitair van de MT500 staat sowieso supergoed op je cv. 

Bij CSU kom je te werken in een succesvolle en toekomstgerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. CSU is als familiebedrijf een van de beste werkgevers van Nederland. Met zo'n 15.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse schoonmaakbranche. 

Dit ga je doen: 

  • Je ondersteunt de afdeling HR met diverse administratieve werkzaamheden; 

  • Je houdt de personeelsdossiers up-to-date; 

  • Je controleert of de cao juist wordt toegepast en helpt bij problemen op het gebied van personeel en arbeidsverhoudingen;

  • Je neemt deel aan leuke projecten.


Voor de beste mensen

… hebben wij de beste stages. We bieden je een uitdagende en verantwoordelijke stage, waarin een breed takenpakket een beroep doet op jouw kwaliteiten. Je krijgt de beschikking over alle middelen die nodig zijn om je succes te realiseren. Ook bieden wij je een passende stagevergoeding en gratis sporten bij SPORT CITY!

Dit kan zomaar je nieuwe stage worden. Maar je brengt meer mee:  

  • Je volgt een MBO / HBO opleiding in de richting HR  en bent op zoek naar een uitdagende en veelzijdige meewerkstage  of afstudeerstage;  

  • Je bent gemotiveerd en flexibel en vindt het leuk om in een team te werken.


Medewerkers maken het verschil

CSU is een van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland. Bij ons werk je met 16.000 trotse collega’s. Onze collega’s zijn de ‘beste mensen’ en daar kun jij onderdeel van zijn. Samen met jou kunnen wij een betere schoonmaakservice bieden aan onze opdrachtgevers. Wij geloven in het samenbrengen van werknemers met diverse achtergronden. Of het nu gaat om leeftijd, geslacht, geloof, seksuele geaardheid, culturele achtergrond of opleiding: iedereen is welkom als klant of medewerker. Samen zijn wij al meer dan 50 jaar scherp op schoon.


Aan het werk

Solliciteer nu op Stagiaire HR- medewerker in Eindhoven . Heb je nog vragen? Dat kan natuurlijk. Shannon Van Lankveld, Tactisch Recruiter, beantwoordt je vragen via 0653503939 of via shannon.van.lankveld@csu.nl.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Eindhoven
Dienstverbanden
Stage

Eindhoven | Stage | MBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.