Helaas, deze vacature is niet actief.

Beschrijving

Topicus? Nooit van gehoord… Kan kloppen. We zijn namelijk wat bescheiden, maar ook ambitieus. Dat moet ook wel. Want met ruim 1.000 Topicanen werken we aan oplossingen waar dagelijks miljoenen mensen gebruik van maken. IT-oplossingen waar de Zorg, het Onderwijs, de Financiële sector en het Sociaal Domein écht wat aan hebben. We zorgen daar met onze tech-kennis constant voor impactvolle verbeteringen. En jij dus ook, als je afstudeert bij Topicus!

Jouw stageopdracht

Deep learning technieken zijn hot, denk maar aan de impact van ChatGPT. De techniek maakt het nu al makkelijker om nieuwsartikelen te schrijven. Of afstudeerverslagen ;). Maar kunnen we het ook maatschappelijk relevant maken? Wij denken dat het werk van een (huis)arts verlicht kan worden met Deep learning technieken. We willen onderzoeken of de tekst van een behandelplan van een huisarts voorspeld kan worden op basis van de medische historie, de waarnemingen en de diagnose van de arts. Met als doel dat de arts het behandelplan niet volledig hoeft uit te schrijven, maar op basis van gegenereerde tekst of gegenereerde snippets kan samenstellen. En dus meer tijd kan besteden aan de patiënten en wat minder aan de administratie.

Met Deep learning technieken aan de slag dus. Dat mag een GPT variant zijn, maar ook een andere oplossing die jij voor je voor je ziet. Het mooiste is om verschillende technieken te onderzoeken en zo de beste fit te selecteren. Zolang we het model maar lokaal of op AWS kunnen gebruiken (een externe service van bijvoorbeeld OpenAI is vanwege de privacygevoelige gegevens geen optie).

Lijkt het jou een mooie uitdaging om dit voor elkaar te krijgen? Kom dan afstuderen bij Topicus! We hebben de trainingset, de koffie en alle ingrediënten voor een pizza alvast voor je klaar staan.

Wat wij zoeken in een afstudeerstagiair(e) Een enorme drive en interesse in de IT-wereld. Pas je daarnaast in onderstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Samen met onze ervaren collegas kunnen wij jouw afstudeeropdracht tot een succes maken.

 • Vierdejaars wo-student in de richting kunstmatige intelligentie / artificial intelligence
 • Interesse in gezondheid en technologie
 • Zelfstandig
Jouw ontwikkeling bij Topicus

Voor jou is deze stage dé manier om kennis te maken met Topicus en jezelf verder te ontwikkelen. Doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt, dát is ons motto. Jij maakt zelf je stage tot succes. Je krijgt bij ons veel ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Omdat we meerdere markten bedienen, heb je toegang tot een enorme schat aan kennis, ervaring en tools.

What's in it for you?
 • Een vaste plek op ons kantoor in Wageningen, Arnhem of Deventer.
 • Carrièreperspectief. Veel van onze afstudeerders blijven bij ons plakken. Ben je een talent in de dop? Dan is de stap naar een of zo gemaakt!
 • Een vergoeding van € 500 bruto per maand bij een fulltime verband.
 • Een studentbindingsprogramma: iedere maand een bijeenkomst met alle studenten binnen Topicus.
 • Heersende versgemalen bonenkoffie en pizza's uit onze eigen steenoven.
 • Enorm veel kennis. Ook als afstudeerder schuif je aan bij een , zoals onze eigen conferentie TopiConf, verschillende Meetups of vakinhoudelijke presentaties.
 • Uitdaging: de applicaties die wij maken zijn vrij complex én we experimenteren graag met de nieuwste technologieën en werkvormen. Alles om onszelf én onze klanten beter te maken.
 • Een vaste begeleider als aanspreekpunt en beoordelaar, maar eigenlijk helpen al jouw directe teamleden en collega's om jouw afstudeeropdracht tot een succes te maken.
 • En niet te vergeten: zon 1.000 enthousiaste collega's die je kunt ontmoeten tijdens onze legendarische feesten, borrels, game nights, hackathons en events. Wij zorgen voor genoeg Topicus Gifkikker (ons eigen speciaalbier).

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Wageningen
Dienstverbanden
Stage

Wageningen | Stage ICT | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.