Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Sales in Uden

Zizo. Dat is lekker werkenLocatie: Uden Uren: 32 tot 40 uur per week Periode: februari – juni 2023 Volg je een HBO opleiding in de richting van Commerciële Economie, Sales of Bedrijfskunde? En zoek je een stage met veel verantwoordelijkheid en impact? Dan is deze stage echt iets voor jou! Als stagiair Sales bij Zizo werk je als volwaardig medewerker mee bij het opzetten en uitvoeren van commerciële activiteiten. Werken bij Zizo betekent werken bij een jonge en frisse startup. Wij zijn een professionele gemaksservice voor mensen thuis. Schoonmaken, de ramen wassen, strijken of in de tuin werken? Laat die to-do’s maar aan ons over. Wij staan keer op keer klaar om mensen échte cadeaus te geven: meer vrije tijd om te genieten van het leven. Dat

Beschrijving


Zizo. Dat is lekker werken

Locatie: Uden
Uren: 32 tot 40 uur per week
Periode: februari – juni 2023

Volg je een HBO opleiding in de richting van Commerciële Economie, Sales of Bedrijfskunde? En zoek je een stage met veel verantwoordelijkheid en impact? Dan is deze stage echt iets voor jou! Als stagiair Sales bij Zizo werk je als volwaardig medewerker mee bij het opzetten en uitvoeren van commerciële activiteiten.

Werken bij Zizo betekent werken bij een jonge en frisse startup. Wij zijn een professionele gemaksservice voor mensen thuis. Schoonmaken, de ramen wassen, strijken of in de tuin werken? Laat die to-do’s maar aan ons over. Wij staan keer op keer klaar om mensen échte cadeaus te geven: meer vrije tijd om te genieten van het leven. Dat is toch de mooiste stage die je kunt hebben?

Wat ga je doen?

  • Je zet commerciële activiteiten op en voert deze ook uit.
  • Je belt potentiële klanten die voortkomen uit de commerciële acties.
  • Je brengt de huidige prospects in kaart.
  • Samen met je collega’s maak je een plan voor het relatiebeheer van de huidige klanten.
  • Je analyseert welke campagnes of nieuwsbrieven een positieve werking hebben voor het benaderen van nieuwe klanten.
  • Je draait mee met de dagelijkse werkzaamheden op de vestigingen en ondersteunt waar nodig de andere collega’s uit het team.

Zizo voor iedereen

Wie je ook bent, bij Zizo ben je welkom bij onze club van trotse thuismakers. Want waar jij anderen lekker thuis laat komen, kom je bij ons ook terecht in een warm bad. Wij geloven in het samenbrengen van thuismakers met diverse achtergronden en daarom pas óók jij in ons trotse team.


Aan het werk

Is deze Sales stage écht iets voor jou? Alles begint bij je sollicitatie. Solliciteer nu makkelijk en snel, zonder CV. Ook op je mobiele telefoon.


Aan het werk

We maken graag kennis met je. Toch nog een vraag? Of wil je contact met een Stage Sales? Laat het weten aan Bas Kusters, Manager Operatie Zizo, via 06-10304803 of via bas.kusters@zizo.nl.

#Zizokantoor

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Uden
Dienstverbanden
Stage

Uden | Stage | MBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.