Helaas, deze vacature is niet actief.

MBO/HBO Stage: Nieuw opzetten van Truck Logistics Sharepoint in Eindhoven

... Binnen DAF is een er een interne website, genaamd DAFweb. Hier is alle informatie te vinden voor alle medewerkers. Als afdeling Truck Logistics hebben we destijds in SharePoint een...

Beschrijving

Functiebeschrijving

Binnen DAF is een er een interne website, genaamd DAFweb. Hier is alle informatie te vinden voor alle medewerkers. Als afdeling Truck Logistics hebben we destijds in SharePoint een afdelingssite gemaakt, waarvan vorig jaar alle content is gemigreerd naar een nieuwe versie van SharePoint. Er is echter veel verouderde informatie en de structuur van de website moet opnieuw opgezet worden. Daarnaast heeft de nieuwe SharePoint veel meer mogelijkheden ten aanzien van beheer en publicaties. De student is verantwoordelijk voor het, in overleg met alle medewerkers en het Management Team, opzetten van een compleet nieuw Truck Logistics SharePoint en het inregelen van het beheer van deze site.

Jouw profiel

Voor deze stage zoeken wij:

  • Je bent een enthousiaste MBO/HBO-student in de richting IT met interesse in communicatie;
  • Je bent op zoek naar een fulltime stage voor een heel schooljaar vanaf januari 2023;
  • Je vindt het leuk om contacten te onderhouden op verschillende niveaus, zowel in het Nederlands als in het Engels;

Afdeling

Truck Logistics is verantwoordelijk voor de het proces van productvrijgifte, leads initiëren, truck orders verwerken, orderboard management en verscheping van onze producten over de hele wereld.

Wij bieden

  • Een kijkje in de keuken bij een grote, internationale organisatie;
  • Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We staan open voor jouw initiatieven en afhankelijk van de opdracht zie je jouw resultaten terug op de werkvloer;
  • Een ervaren coach en begeleider, waar je veel van kunt leren en die klaar staat om je verder te helpen;
  • Een stagevergoeding van € 250,- (MBO) en € 375,- (HBO)  per maand op fulltime basis;
  • Een reiskostenvergoeding, als je niet in het bezit bent van een studentenreisproduct;
  • Een huisvestingsvergoeding, als je tijdelijk een kamer huurt in de buurt van DAF.
Elke stagiaire krijgt de kans om deel te nemen aan het  . Tijdens dit event leer je andere stagiaires kennen en kom je meer te weten over DAF / PACCAR! Benieuwd hoe studenten hun stage bij DAF ervaren? Lees  verhalen van onze oud-stagiaires.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Eindhoven
Dienstverbanden
Stage

Eindhoven | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.