Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Facilitair medewerker in Den Haag

Aan de slag bij CSULocatie: Den Haag  Uren: 32-40 uur per week  Periode: februari-juli Bij CSU in Den Haag zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) voor de afdeling Operations support. Je komt te werken in een succesvolle en op de toekomstgerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. Wat ga je doen? CSU biedt haar stagiair(e)s een kijkje in een dynamische organisatie en geeft ze de kans te proeven aan diverse vakgerichte werkzaamheden op het gebied: KAM (Kwaliteit, Arbo en Milieu), Transitie (opdrachtgevers en applicaties), Inkoop, Innovatie, Training en Facilitair. Een veelzijdig werkgebied met veel verschillende werkzaamheden! Tijdens je stage draai je mee in de

Beschrijving


Aan de slag bij CSU

Locatie: Den Haag 
Uren: 32-40 uur per week 
Periode: februari-juli

Bij CSU in Den Haag zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) voor de afdeling Operations support. Je komt te werken in een succesvolle en op de toekomstgerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan.

Wat ga je doen?
CSU biedt haar stagiair(e)s een kijkje in een dynamische organisatie en geeft ze de kans te proeven aan diverse vakgerichte werkzaamheden op het gebied: KAM (Kwaliteit, Arbo en Milieu), Transitie (opdrachtgevers en applicaties), Inkoop, Innovatie, Training en Facilitair. Een veelzijdig werkgebied met veel verschillende werkzaamheden!

Tijdens je stage draai je mee in de verschillende onderdelen van het facilitair bedrijf. Wat komt er allemaal kijken en welke werkzaamheden doet een facilitair medewerker.


Voor de beste mensen

… hebben wij de beste stages. We bieden je een uitdagende en verantwoordelijke stage, waarin een breed takenpakket een beroep doet op jouw kwaliteiten. Je krijgt de beschikking over alle middelen die nodig zijn om je succes te realiseren. Ook bieden wij je een passende stagevergoeding.  

Dit kan zomaar je nieuwe stage worden als je oog hebt voor detail. Maar je brengt meer mee:  

  • Je volgt een MBO / HBO opleiding in de richting facilitair en bent op zoek naar een uitdagende en veelzijdige meewerkstage;  

  • Je bent ongeveer 32-40 uur per week beschikbaar vanaf februari;


Medewerkers maken het verschil

CSU is een van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland. Bij ons werk je met 16.000 trotse collega’s. Onze collega’s zijn de ‘beste mensen’ en daar kun jij onderdeel van zijn. Samen met jou kunnen wij een betere schoonmaakservice bieden aan onze opdrachtgevers. Wij geloven in het samenbrengen van werknemers met diverse achtergronden. Of het nu gaat om leeftijd, geslacht, geloof, seksuele geaardheid, culturele achtergrond of opleiding: iedereen is welkom als klant of medewerker. Samen zijn wij al meer dan 50 jaar scherp op schoon.


Aan het werk

We maken graag kennis met je. Toch nog een vraag? Of wil je contact met een Stage Facilitair medewerker? Laat het weten aan Eveline Buskermolen, Tactisch Recruiter, via 0651843500 of via eveline.buskermolen@csu.nl.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Den Haag
Dienstverbanden
Stage

Den Haag | Stage | MBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.