Helaas, deze vacature is niet actief.

Beschrijving

Topicus? Nooit van gehoord… Kan kloppen. We zijn namelijk wat bescheiden, maar ook ambitieus. Dat moet ook wel. Want met ruim 1.000 Topicanen werken we aan oplossingen waar dagelijks miljoenen mensen gebruik van maken. IT-oplossingen waar de Zorg, het Onderwijs, de Financiële sector en het Sociaal Domein écht wat aan hebben. We zorgen daar met onze tech-kennis constant voor impactvolle verbeteringen.

Wat kun je verwachten werkstudent recruitment?

Als werkstudent binnen ons gedreven recruitment team krijg je alle ins en outs mee van het recruitment vak. Je houdt je bezig met het vinden en binden van nieuwe Topicanen. Je doorloopt samen met ons het gehele wervingsproces, 360 graden recruitment. Van het registreren, screenen, inplannen van sollicitatiegesprekken tot aannemen van kandidaten.

Naast recruitment zal jij je ook bezig houden met de onderliggende, systematische en administratieve processen van onze Corporate Recruitment afdeling. Ook mag je samen met onze campus recruiter mee naar events en ondersteunen bij het organiseren van events.

Je gaat aan de slag binnen het recruitment team van Topicus. Deze bestaat uit drie corporate recruiters Anouk, Bas en Kalle, Heleen onze refferal recruiter, Campus Recruiter Remko en Flex Recruiter Jessica.

Wat wij zoeken...

Een gedreven en enthousiaste student die graag in contact met onze kandidaten. Je bent niet bang om de telefoon op te pakken en stapt makkelijk op mensen af. Daarnaast ben jij;

  • Een derde of vierdejaars student aan de opleiding HRM, Communicatie, Commerciële economie of soortgelijke opleiding;
  • Minimaal 8 uur per week beschikbaar. (Uren zijn flexibel en meer kan altijd!)
Jouw ontwikkeling bij Topicus

Voor jou is deze bijbaan dé manier om kennis te maken met Topicus en jezelf verder te ontwikkelen. Doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt, dát is ons motto. Jij maakt zelf je bijbaan tot een succes. Je krijgt bij ons veel ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Omdat we meerdere markten bedienen, heb je toegang tot een enorme schat aan kennis, ervaring en tools.

What's in it for you?
  • Een flexibel contract, van minimaal 1 dag (8 uur) in de week (in jouw vakanties bestaat de mogelijkheid om meer te werken).
  • Een vaste plek op ons kantoor in Deventer, tegenover het station.
  • Carrièreperspectief. Rol zo vanuit je bijbaan door naar een stage, afstudeeropdracht, traineeship óf fulltime job bij Topicus.
  • Heersende versgemalen bonenkoffie en pizza's uit onze eigen steenoven.
  • Enorm veel kennis. Schuif aan bij onze kennissessies, zoals onze eigen conferentie TopiConf, verschillende Meetups of vakinhoudelijke presentaties.
  • Uitdaging: de applicaties die wij maken zijn vrij complex én we experimenteren graag met de nieuwste technologieën en werkvormen. Alles om onszelf én onze klanten beter te maken.
  • Werken in een klein kernteam met vaste collega's, waarin je volledig meedraait.

En niet te vergeten: zo'n 1.200 enthousiaste collega's die je kunt ontmoeten tijdens onze legendarische feesten, borrels, game nights, hackathons en events.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Deventer
Dienstverbanden
Stage

Deventer | Stage ICT | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.