Helaas, deze vacature is niet actief.

Stagiair Recruitment Consultant in Den Bosch

Wil jij ervaring op doen in de wereld van de arbeidsbemiddeling van ervaren professionals op hbo- & wo-niveau? Kom dan stage lopen bij Luke Recruitment.

16 - 40 uur per week
Tussen €400 en €450 Per maand

Wat ga je doen?

Als Stagiair Recruitment Consultant start je onder de vleugels van een ervaren Expertise Lead en krijg je de juiste begeleiding om deze belangrijke en uitdagende rol eigen te maken. Stap voor stap word je meer verantwoordelijk voor het gehele searchproces, met als doel de juiste kandidaat aandragen voor een bepaalde vacature. Je gaat procesmatig te werk en zorgt continu voor een overzicht van het searchproces. Aan de hand van de eisen van de opdrachtgever stel je een search op. Je begint met het in kaart brengen van de markt, stelt de juiste zoekcriteria op, zoekt actief naar kandidaten in onze database en benadert hen via social media (LinkedIn). Vervolgens onderhoud je actief en intensief het contact met deze kandidaten.

Als Stagiair bij Luke werk je mee in het team van Recruitment Experts. Het team bestaat uit 11 medewerkers, waarvan twee Expertise Leads. Deze Expertise Leads coachen en begeleiden alle Recruitment Experts en hebben veel aandacht voor jouw ontwikkeling als stagiair.

Wat wij bieden

  • Leuke werkomgeving
  • Bootcamp
  • Professionele en groeiende organisatie

Wat wij vragen:

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • Bereid om te leren
  • Communicatie

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat? Klik op de 'solliciteer nu' knop en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Luke Recruitment werft en selecteert ervaren professionals voor vaste en interimbanen op HBO- en academisch niveau met minimaal 3 jaar werkervaring (€50k-120k). Luke staat voor Recruitment Innovators en professionals. Data, IT en innovatie zijn leidend in onze aanpak. Onze business? Heel kort: Werven, Selecteren, Onboarden met resultaat. De beste kandidaat vinden, tot een match komen die niet beter kan. We zijn er goed in. Luke Recruitment is specialist in de markten Agri & Food, Retail, Professional Services, IT & Innovation, Logistics en Industry. Luke Recruitment kent een cultuur van ondernemerschap, gedrevenheid, vrijheid, collegialiteit, samen successen behalen en deze ook samen vieren.

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Den Bosch
Werkuren per week
16 - 40
Dienstverbanden
Stage, Afstudeerstage
Salarisindicatie
Tussen €400 en €450 Per maand
Verantwoordelijk voor
Stap voor stap word je meer verantwoordelijk voor het gehele searchproces, met als doel de juiste kandidaat aandragen voor een bepaalde vacature

Den Bosch | Stage HR | Stage | Afstudeerstage | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.