Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage KAM in Houten

Aan de slag bij CSUStage KAM (Kwaliteit, Arbo en Milieu) Locatie: Kantoor CSU Houten Periode: Per februari 2023 Voor ons kantoor in Houten zijn we vanaf begin 2023 op zoek naar een stagiair(e) KAM. Je komt te werken in een succesvolle en op de toekomstgerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega's, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. Wat ga je doen? Wij bieden je een uitdagende en verantwoordelijke stage, waarin een breed takenpakket een beroep doet op jouw kwaliteiten. Tijdens deze stage kom je in aanraking met vrijwel alle aspecten van het vakgebied. Je werkt samen met de KAM-Specialist van CSU. Diverse werkzaamheden behoren tot jouw takenpakket: Je ondersteunt de KAM-Specialist bij werkzaamheden die binnen

Beschrijving


Aan de slag bij CSU

Stage KAM (Kwaliteit, Arbo en Milieu)

Locatie: Kantoor CSU Houten
Periode: Per februari 2023


Voor ons kantoor in Houten zijn we vanaf begin 2023 op zoek naar een stagiair(e) KAM. Je komt te werken in een succesvolle en op de toekomstgerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega's, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan.

Wat ga je doen?

Wij bieden je een uitdagende en verantwoordelijke stage, waarin een breed takenpakket een beroep doet op jouw kwaliteiten.
Tijdens deze stage kom je in aanraking met vrijwel alle aspecten van het vakgebied. Je werkt samen met de KAM-Specialist van CSU. Diverse werkzaamheden behoren tot jouw takenpakket:

  1. Je ondersteunt de KAM-Specialist bij werkzaamheden die binnen de verantwoording van KAM liggen (bijvoorbeeld uitvoeren RI&E, pandcontroles uitvoeren en rapportages maken);
  2. We gaan gezamenlijk een project bepalen waar jij gedurende jouw stage aan kunt werken;
  3. Naast het eerdergenoemde krijg je voldoende gelegenheid om de stage zelf vorm te geven, zodat je echt kennis gaat maken met het facilitaire werkveld.

Voor de beste mensen

..hebben we de beste stages. We bieden je een uitdagende en verantwoordelijke stage, waarin een breed takenpakket een beroep doet op jouw kwaliteiten. Je krijgt de beschikking over alle middelen die nodig zijn om je succes te realiseren en mogelijkheden om door te groeien. Uiteraard bieden wij je een passende stagevergoeding.


Wie wij zoeken

Dit kan zomaar jouw stage worden als je iemand bent die:

  1. Beschikbaar is vanaf begin 2023;
  2. Woonachtig is in de regio Houten;
  3. Een studie volgt in de richting: facilitair management/ veiligheid;
  4. Goede kennis heeft van de Nederlandse en Engelse taal;
  5. Nauwkeurig werkt en stressbestendig is.

Aan het werk

Heb je nog vragen? Dat kan natuurlijk. Mayra de Leeuw, Operationeel Recruiter, beantwoordt je vragen via 06-82181849 of via

mayra.de.leeuw@csu.

nl 

We hebben begrip voor acquisitie maar we stellen het niet op prijs als bedrijven op deze advertentie reageren om hun diensten aan te bieden

#CSUOverigB

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Houten
Dienstverbanden
Stage

Houten | Stage | MBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.