Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage HR in Den Haag

Aan de slag bij CSULocatie: Den Haag  Uren: 32 - 40 per week  Als stagiair(e) bij CSU kom je te werken op ons kantoor in Den Haag op de afdeling HR. Je komt te werken in je eigen district met veel gezellige collega's, maar maakt ook onderdeel uit van het HR team binnen de Business Unit West. Door bij ons mee te lopen op de werkvloer doe je ervaring op en leer je in korte tijd de kneepjes van het vak. Deze ervaring bij de winnaar van de Koning Willem I prijs en nummer 1 Facilitair van de MT500 staat sowieso supergoed op je cv.  Bij CSU kom je te werken in een succesvolle en toekomstgerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. CSU is als familiebedrijf een van de beste werkg

Beschrijving


Aan de slag bij CSU

Locatie: Den Haag 
Uren: 32 - 40 per week 

Als stagiair(e) bij CSU kom je te werken op ons kantoor in Den Haag op de afdeling HR. Je komt te werken in je eigen district met veel gezellige collega's, maar maakt ook onderdeel uit van het HR team binnen de Business Unit West. Door bij ons mee te lopen op de werkvloer doe je ervaring op en leer je in korte tijd de kneepjes van het vak. Deze ervaring bij de winnaar van de Koning Willem I prijs en nummer 1 Facilitair van de MT500 staat sowieso supergoed op je cv. 

Bij CSU kom je te werken in een succesvolle en toekomstgerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. CSU is als familiebedrijf een van de beste werkgevers van Nederland. Met zo'n 15.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse schoonmaakbranche. 

Dit ga je doen: 

  • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het personeelsbeleid en de personeelsadministratie in jouw district.

  • Je ziet toe op een juiste toepassing van de CAO.

  • Je bemiddelt bij problemen op het gebied van personeel en arbeidsverhoudingen.

  • Je fungeert als vraagbaak voor medewerkers en leidinggevenden omtrent advies en informatie over o.a. CAO, (vroeg)pensioen, salaris, arbeidsvoorwaarde, bedrijfsregelingen en arbeid-juridische kwesties.

  • Je houdt personeelsdossiers in jouw district up to date.


Voor de beste mensen

… hebben wij de beste stages. We bieden je een uitdagende en verantwoordelijke stage, waarin een breed takenpakket een beroep doet op jouw kwaliteiten. Je krijgt de beschikking over alle middelen die nodig zijn om je succes te realiseren. Ook bieden wij je een passende stagevergoeding wanneer je 10 weken of langer stage bij ons komt lopen. 

Dit kan zomaar je nieuwe stage worden als je communicatief en secuur bent. Maar je brengt meer mee:  

  • Je volgt een MBO of HBO opleiding in de richting van HRM en bent op zoek naar een uitdagende en veelzijdige meewerkstage;  

  • Je bent 24 tot 40 uur per week beschikbaar;

  • Je bent actiegericht, standvastig en dienstverlenend.


Medewerkers maken het verschil

CSU is een van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland. Bij ons werk je met 16.000 trotse collega’s. Onze collega’s zijn de ‘beste mensen’ en daar kun jij onderdeel van zijn. Samen met jou kunnen wij een betere schoonmaakservice bieden aan onze opdrachtgevers. Wij geloven in het samenbrengen van werknemers met diverse achtergronden. Of het nu gaat om leeftijd, geslacht, geloof, seksuele geaardheid, culturele achtergrond of opleiding: iedereen is welkom als klant of medewerker. Samen zijn wij al meer dan 50 jaar scherp op schoon.


Aan het werk

Ons succes begint bij jou. Of eigenlijk begint het bij jouw sollicitatie naar deze vacature voor de HR stage in Den Haag. Heb je nog vragen? Dat kan natuurlijk. Eveline Buskermolen, Tactisch Recruiter, beantwoordt je vragen via  06 51843500 of via eveline.buskermolen@csu.nl.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Den Haag
Dienstverbanden
Stage

Den Haag | Stage | MBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.