Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Take The Stage in Uden

Aan de slag bij CSULocatie: Uden  Uren: 24 - 40 per week  Periode: vanaf februari 2023 Check hier onze korte vlog over deze vacature: Vlog Take The Stage In de vlog hierboven leggen we je alles uit over Take The Stage, het nieuwe interne stagebureau van CSU. Een nieuw en uniek concept voor en vooral ook door studenten. Om verder te ontwikkelen zijn we op zoek naar een nieuwe stagiair die deze unieke stage met beide handen aan wil pakken. Wil jij aan de slag met het opstellen van wervingsplannen, de sollicitatieprocedure en het onboarding proces? Het voeren van sollicitatiegesprekken met stagiairs en het onderhouden van contact met hen, ook na hun stage? Ga jij de uitdaging aan om een stagedatabase te ontwikkelen? Dan zoeken wij jou! Dit ga

Beschrijving


Aan de slag bij CSU

Locatie: Uden 
Uren: 24 - 40 per week 
Periode: vanaf februari 2023

Check hier onze korte vlog over deze vacature:

Vlog Take The Stage

In de vlog hierboven leggen we je alles uit over Take The Stage, het nieuwe interne stagebureau van CSU. Een nieuw en uniek concept voor en vooral ook door studenten. Om verder te ontwikkelen zijn we op zoek naar een nieuwe stagiair die deze unieke stage met beide handen aan wil pakken.

Wil jij aan de slag met het opstellen van wervingsplannen, de sollicitatieprocedure en het onboarding proces? Het voeren van sollicitatiegesprekken met stagiairs en het onderhouden van contact met hen, ook na hun stage? Ga jij de uitdaging aan om een stagedatabase te ontwikkelen? Dan zoeken wij jou!

Dit ga je doen: 

  • Je gaat de werving en selectieprocessen van Take The Stage opstellen,
  • Je ontwikkelt het offboardingsproces Take The Stage Away,
  • Tijdens sollicitatiegesprekken ben jij de persoon die gesprekken voert en contact onderhoudt,
  • Om alle gegevens van stagiairs op een juiste manier te borgen, ontwikkel je een stagedatabase.

Voor de beste mensen

… hebben wij de beste stages. We hebben je heel wat te bieden.

  • Door het unieke en nieuwe concept is deze stage anders dan alle andere stages!
  • Veel contact met leeftijdsgenoten, dat is namelijk precies de doelgroep voor Take The Stage! 
  • Je hebt super veel in te brengen en voegt daardoor echt iets toe. 
  • Je krijgt veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen tot de professional die je wilt worden. 
  • Je hebt het comfort van een groot bedrijf, wat veel mogelijkheden met zich meebrengt. Wij zijn de koploper in de schoonmaakbranche! 
  • We snappen hoe belangrijk het is dat je beloond wordt voor je werk. Een stagevergoeding spreekt bij ons voor zich. Maar we bieden nog zoveel meer! Er zijn veel mogelijkheden om je te ontwikkelen en een netwerk op te bouwen.  

Wat verwachten wij van jou:

  • Je volgt een HBO of WO opleiding;  
  • Je bent zelfstandig en kan goed omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid. Je vindt het leuk om een uitdagende kans met beide handen aan te pakken.

Medewerkers maken het verschil

CSU is een van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland. Bij ons werk je met 16.000 trotse collega’s. Onze collega’s zijn de ‘beste mensen’ en daar kun jij onderdeel van zijn. Samen met jou kunnen wij een betere schoonmaakservice bieden aan onze opdrachtgevers. Wij geloven in het samenbrengen van werknemers met diverse achtergronden. Of het nu gaat om leeftijd, geslacht, geloof, seksuele geaardheid, culturele achtergrond of opleiding: iedereen is welkom als klant of medewerker. Samen zijn wij al meer dan 50 jaar scherp op schoon.


Aan het werk

Ons succes begint bij jou. Of eigenlijk begint het bij jouw sollicitatie naar deze toffe stage bij Take The Stage. 

Heb je nog vragen? Dat kan natuurlijk. Floor van Gerwen, Stagiaire Take The Stage, beantwoordt je vragen graag via 06-33024650 of

floor.van.gerwen@csu.nl

Wil je direct solliciteren? Stuur ons dan je CV mét pakkende motivatie via www.werkenbijcsu.nl.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Uden
Dienstverbanden
Stage

Uden | Stage | MBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.