Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Bedrijfsbureau medewerker in Houten

Aan de slag bij CSULocatie: Houten Uren: 32- 40 per week  Periode: vanaf februari  Als stagiair(e) bij CSU kom je te werken op ons kantoor in Houten op de afdeling Bedrijfsbureau. Je komt te werken in een hecht, informeel maar ambitieus team. Door bij ons mee te lopen op de werkvloer doe je ervaring op en leer je in korte tijd de kneepjes van het vak. Deze ervaring bij de winnaar van de Koning Willem I prijs en nummer 1 Facilitair van de MT500 staat sowieso supergoed op je cv.  Bij CSU kom je te werken in een succesvolle en toekomstgerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. CSU is als familiebedrijf een van de beste werkgevers van Nederland. Met zo'n 16.000 medewerkers b

Beschrijving


Aan de slag bij CSU

Locatie: Houten
Uren: 32- 40 per week 

Periode: vanaf februari 

Als stagiair(e) bij CSU kom je te werken op ons kantoor in Houten op de afdeling Bedrijfsbureau. Je komt te werken in een hecht, informeel maar ambitieus team. Door bij ons mee te lopen op de werkvloer doe je ervaring op en leer je in korte tijd de kneepjes van het vak. Deze ervaring bij de winnaar van de Koning Willem I prijs en nummer 1 Facilitair van de MT500 staat sowieso supergoed op je cv. 

Bij CSU kom je te werken in een succesvolle en toekomstgerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. CSU is als familiebedrijf een van de beste werkgevers van Nederland. Met zo'n 16.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse schoonmaakbranche. 

Dit ga je doen: 

  • Je werkt mee aan de planning en de administratieve afhandeling van diverse werkzaamheden bij onze opdrachtgevers;

  • Je hebt een ondersteunende administratieve rol in het maken van offertes en managementrapportages;

  • Je maakt financiële analyses en geeft advies op omzet- en bedrijfsgegevens;

  • Je beoordeeld inkoop facturen;

  • Je zorgt ervoor dat bestaande en nieuwe klantdossiers up-to-date zijn;


Voor de beste mensen

… hebben wij de beste stages. We bieden je een uitdagende en verantwoordelijke stage, waarin een breed takenpakket een beroep doet op jouw kwaliteiten. Je krijgt de beschikking over alle middelen die nodig zijn om je succes te realiseren. Ook bieden wij je een passende stagevergoeding.

Dit kan zomaar je nieuwe stage worden als je een scherp oog hebt voor cijfers, proactief en een fijne collega bent. Maar je brengt meer mee:

  • Een HBO of MBO opleiding volgt in de richting financiële administratie of facility management;

  • woonachtig is in de regio Utrecht;

  • proactief en stressbestendig is en zelfstandig kan werken;

  • juiste kennis heeft van de Nederlandse taal;

  • ervaring heeft met Office programma's zoals Word en Excel. 


Medewerkers maken het verschil

CSU is een van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland. Bij ons werk je met 16.000 trotse collega’s. Onze collega’s zijn de ‘beste mensen’ en daar kun jij onderdeel van zijn. Samen met jou kunnen wij een betere schoonmaakservice bieden aan onze opdrachtgevers. Wij geloven in het samenbrengen van werknemers met diverse achtergronden. Of het nu gaat om leeftijd, geslacht, geloof, seksuele geaardheid, culturele achtergrond of opleiding: iedereen is welkom als klant of medewerker. Samen zijn wij al meer dan 50 jaar scherp op schoon.


Aan het werk

Ons succes begint bij jou. Of eigenlijk begint het bij jouw sollicitatie naar deze vacature voor Stage Bedrijfsbureau in Houten. Heb je nog vragen? Dat kan natuurlijk. Mayra de Leeuw, Operationeel Recruiter, beantwoordt je vragen via 06-82181849.

We hebben begrip voor acquisitie maar we stellen het niet op prijs als bedrijven op deze advertentie reageren om hun diensten aan te bieden

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Houten
Dienstverbanden
Stage

Houten | Stage | MBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.