Helaas, deze vacature is niet actief.

Stagiaire HR of Recruitment in Eindhoven

Aan de slag bij CSULocatie: CSU kantoor, in Eindhoven Uren: 24 - 40 uur per week   Als stagiair(e) bij CSU kom je te werken op ons kantoor in Eindhoven op de afdeling HR en/of Recruitment. Door bij ons mee te lopen op de werkvloer doe je ervaring op en leer je in korte tijd de kneepjes van het vak. Deze ervaring bij de winnaar van de Koning Willem I prijs en nummer 1 Facilitair van de MT500 staat sowieso supergoed op je cv.  Bij CSU kom je te werken in een succesvolle en toekomstgerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. CSU is als familiebedrijf een van de beste werkgevers van Nederland. Met zo'n 15.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse schoonmaakbran

Beschrijving


Aan de slag bij CSU

Locatie: CSU kantoor, in Eindhoven
Uren: 24 - 40 uur per week

 

Als stagiair(e) bij CSU kom je te werken op ons kantoor in Eindhoven op de afdeling HR en/of Recruitment. Door bij ons mee te lopen op de werkvloer doe je ervaring op en leer je in korte tijd de kneepjes van het vak. Deze ervaring bij de winnaar van de Koning Willem I prijs en nummer 1 Facilitair van de MT500 staat sowieso supergoed op je cv. 

Bij CSU kom je te werken in een succesvolle en toekomstgerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. CSU is als familiebedrijf een van de beste werkgevers van Nederland. Met zo'n 15.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse schoonmaakbranche. 

Dit ga je doen: 

  • Je mailbox is gevuld met HR-gerelateerde opdrachten
  • Je plaatst vacatures op de website
  • Je bent sollicitanten voor een eerste selectie
  • Bijhouden van het personeelsdossiers
  • Ook is er tijd voor een gezellig praatje en het maken van je stageopdrachten.

Voor de beste mensen

… hebben wij de beste stages. We bieden je een uitdagende en verantwoordelijke stage, waarin een breed takenpakket een beroep doet op jouw kwaliteiten. Je krijgt de beschikking over alle middelen die nodig zijn om je succes te realiseren. Ook bieden wij je een passende stagevergoeding.

Dit kan zomaar je nieuwe stage worden als je enthousiast en gemotiveerd bent. Maar je brengt meer mee:  

  • Je volgt een MBO OF HBO opleiding in de richting van HR of secretarieel en bent op zoek naar een uitdagende en veelzijdige stage;
  • Je bent 24 - 40 per week beschikbaar vanaf januari of februari of maart 2023;
  • Je bent leergierig en communicatief vaardig;

Medewerkers maken het verschil

CSU is een van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland. Bij ons werk je met 16.000 trotse collega’s. Onze collega’s zijn de ‘beste mensen’ en daar kun jij onderdeel van zijn. Samen met jou kunnen wij een betere schoonmaakservice bieden aan onze opdrachtgevers. Wij geloven in het samenbrengen van werknemers met diverse achtergronden. Of het nu gaat om leeftijd, geslacht, geloof, seksuele geaardheid, culturele achtergrond of opleiding: iedereen is welkom als klant of medewerker. Samen zijn wij al meer dan 50 jaar scherp op schoon.


Aan het werk

Solliciteer nu op Stagiaire HR / recruitment medewerker in Eindhoven. Heb je nog vragen? Dat kan natuurlijk. Shannon van Lankveld 06 53 50 39 39. 

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Eindhoven
Dienstverbanden
Stage

Eindhoven | Stage | MBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.