Stage Take The Stage in Uden

Aan de slag bij CSULocatie: Uden  Uren: 24 - 40 per week  Periode: vanaf februari 2024 Take The Stage, het interne stagebureau van Total Care, is per februari 2024 op zoek naar een nieuwe stagiair. Take The Stage is een uniek concept voor en vooral ook door studenten. Om dit concept verder te ontwikkelen zijn we op zoek naar een nieuwe stagiair. Jordi gaat inmiddels alweer bijna afstuderen en gaat het project verlaten waardoor er een plek vrijkomt voor jou! Jij kunt de nieuwe manager worden van dit project. Hier kan jij helemaal je creativiteit kwijt met veel verschillende projecten. Denk onder andere aan: een introductiedag organiseren voor alle stagiaires, nieuwe contacten leggen met scholen, werven van stagiairs en het onderhouden van d

Beschrijving


Aan de slag bij CSU

Locatie: Uden 
Uren: 24 - 40 per week 
Periode: vanaf februari 2024

Take The Stage, het interne stagebureau van Total Care, is per februari 2024 op zoek naar een nieuwe stagiair. Take The Stage is een uniek concept voor en vooral ook door studenten. Om dit concept verder te ontwikkelen zijn we op zoek naar een nieuwe stagiair.

Jordi gaat inmiddels alweer bijna afstuderen en gaat het project verlaten waardoor er een plek vrijkomt voor jou! Jij kunt de nieuwe manager worden van dit project. Hier kan jij helemaal je creativiteit kwijt met veel verschillende projecten. Denk onder andere aan: een introductiedag organiseren voor alle stagiaires, nieuwe contacten leggen met scholen, werven van stagiairs en het onderhouden van de interne en externe communicatie. Maar, er is nog veel meer waar wij je graag tijdens een gesprek over informeren.

Wat verwachten wij van jou:

 • Je volgt een HBO of WO opleiding. Er zijn diverse richtingen van opleidingen waarin het mogelijk om aan te kunnen sluiten aan dit concept. Denk aan de richting HR, communicatie, bedrijfskunde etc. Vraag vooral naar de mogelijkheden!
 • Je bent zelfstandig en kan goed omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid. Je vindt het leuk om een uitdagende kans met beide handen aan te pakken.

Bij CSU kom je te werken in een succesvolle en toekomstgerichte organisatie waarbij aandacht is voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. CSU is als familiebedrijf een van de beste werkgevers van Nederland.


Voor de beste mensen

… hebben wij de beste stages. We hebben je heel wat te bieden.

 • Door het unieke en nieuwe concept is deze stage anders dan alle andere stages! 
 • Veel contact met leeftijdsgenoten, dat is namelijk precies de doelgroep van Take The Stage! 
 • Je hebt super veel in te brengen en voegt daardoor echt iets toe. 
 • Je krijgt veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen tot de professional die je wilt worden. 
 • Je hebt het comfort van een groot bedrijf, wat veel mogelijkheden met zich meebrengt. Wij zijn de koploper in de schoonmaakbranche! 

We snappen hoe belangrijk het is dat je beloond wordt voor je werk. Een goede stagevergoeding spreekt bij ons voor zich. Maar we bieden nog zoveel meer! Er zijn veel mogelijkheden om je te ontwikkelen en een netwerk op te bouwen.

Kijk ook eens op:

https://www.werkenbijcsu.nl/nl/nl/stage

en deze video geeft ook een leuke indruk over deze superleuke stage

https://wetransfer.com/downloads/0c661bf09a70462e8cd4a337c31c23bf20230531111108/10cacc337ffce37cb033ea55391d908d20230531111125/6671b0


  Medewerkers maken het verschil

  Onze collega’s zijn de ‘beste mensen’ en daar kun jij onderdeel van zijn. Samen met jou kunnen wij een betere schoonmaakservice bieden aan onze opdrachtgevers. Wij geloven in het samenbrengen van werknemers met diverse achtergronden. Of het nu gaat om leeftijd, geslacht, geloof, seksuele geaardheid, culturele achtergrond of opleiding: iedereen is welkom als klant of medewerker. 


  Aan het werk

  Ons succes begint bij jou. Of eigenlijk begint het bij jouw sollicitatie naar deze vacature voor deze stage. Heb je nog vragen? Dat kan natuurlijk. Jordi de Laat of Julia Rademaker, stagiaires Take The Stage, beantwoorden je vragen graag via 

  TakeTheStage@csu.nl

  .

  Wil je direct solliciteren? Stuur ons dan je CV én motivatiebrief via www.werkenbijcsu.nl en je hoort snel van ons!

  Extra informatie

  Status
  Open
  Opleidingsniveaus
  MBO
  Plaats
  Uden
  Dienstverbanden
  Stage
  Gepubliceerd op
  02-12-2023

  Uden | Stage | MBO

  Solliciteer direct

  Deel deze vacature

  We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.