Helaas, deze vacature is niet actief.

HBO Stagiair HRM in Barendrecht

Aan de slag bij CSULocatie: Barendrecht  Uren: 32 uur per week  Periode: Start stage Februari 2023 Als  stagiair(e) bij CSU kom je te werken op ons kantoor in Barendrecht op de afdeling HR. Ons team bestaat uit een 9 tal ervaren en gezellige HR specialisten die je veel kneepjes van het vak kunnen leren. Bij CSU kom je te werken in een succesvolle en toekomstgerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. CSU is als familiebedrijf een van de beste werkgevers van Nederland. Met zo'n 15.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse schoonmaakbranche.  Dit ga je doen:  Helpt jouw hands- on mentaliteit je met het opstellen van rapportages, ontwikkelen en organiseren

Beschrijving

Aan de slag bij CSU

Locatie: Barendrecht 
Uren: 32 uur per week 
Periode: Start stage Februari 2023

Als  stagiair(e) bij CSU kom je te werken op ons kantoor in Barendrecht op de afdeling HR. Ons team bestaat uit een 9 tal ervaren en gezellige HR specialisten die je veel kneepjes van het vak kunnen leren.

Bij CSU kom je te werken in een succesvolle en toekomstgerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. CSU is als familiebedrijf een van de beste werkgevers van Nederland. Met zo'n 15.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse schoonmaakbranche. 

Dit ga je doen: 

  • Helpt jouw hands- on mentaliteit je met het opstellen van rapportages, ontwikkelen en organiseren van trainingen;
  • Je zorgt ervoor dat de medewerkers voldoen aan de gestelde klantverplichtingen, zoals VOG’s, screenings en specifieke opleidingen;
  • Je signaleert en stuurt proactief op verbeteringen op HR gebied;
  • Je houdt je bezig met standaard formele correspondentie zoals het versturen van uitnodigen;
  • Je controleert en houdt personeelsdossiers up-to-date;
  • Je hebt een ondersteunende rol in diverse HR projecten

Voor de beste mensen

… hebben wij de beste stages. We bieden je een uitdagende en verantwoordelijke stage, waarin een breed takenpakket een beroep doet op jouw kwaliteiten. Je krijgt de beschikking over alle middelen die nodig zijn om je succes te realiseren. Ook bieden wij je een passende stagevergoeding.

Dit kan zomaar je nieuwe stage worden als je mee brengt;  

  • Je volgt een HBO opleiding in de richting van HRM en bent op zoek naar een uitdagende en veelzijdige meewerkstage;

  • Je bent 32 uur per week beschikbaar vanaf Februari 2023;

  • Je bent zelfstandig, flexibel, dienstverlenend en communicatief zeer vaardig.

Medewerkers maken het verschil

CSU is een van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland. Bij ons werk je met 16.000 trotse collega’s. Onze collega’s zijn de ‘beste mensen’ en daar kun jij onderdeel van zijn. Samen met jou kunnen wij een betere schoonmaakservice bieden aan onze opdrachtgevers. Wij geloven in het samenbrengen van werknemers met diverse achtergronden. Of het nu gaat om leeftijd, geslacht, geloof, seksuele geaardheid, culturele achtergrond of opleiding: iedereen is welkom als klant of medewerker. Samen zijn wij al meer dan 50 jaar scherp op schoon.

Aan het werk

Solliciteer nu op HBO Stagiair HRM in Barendrecht. Heb je nog vragen? Dat kan natuurlijk. Sabine Jongeleen, Tactisch Recruiter, beantwoordt je vragen via 0682371607 of via sabine.jongeleen@csu.nl.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Barendrecht
Dienstverbanden
Stage

Barendrecht | Stage | MBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.