Helaas, deze vacature is niet actief.

Stagiair administratief medewerker in Den Haag

Werken bij Tzorg is zoveel meerLocatie: Den Haag  Uren: 24 – 32 per week  Samen zorgen wij voor een aangenaam thuis voor onze cliënten.  Voor ons kantoor in Den Haag zijn we op zoek naar een stagiair(e) administratief medewerker voor minimaal zes maanden. Bij Tzorg kun je jouw talenten ontwikkelen en inzetten en draag je bij aan ons doel om mensen langer aangenaam thuis te laten wonen. Een stage als administratief medewerker is dankbaar werk, waar je waardering voor krijgt. Met jouw steun en inzet zorg jij ervoor dat de cliënten zich goed voelen en in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Wij zorgen voor elkaar, met een warm hart, elke dag weer.    Jij brengt zoveel meer:   Ondersteunen van de zorgcoördinatoren en planners;Cliën

Beschrijving

Werken bij Tzorg is zoveel meer

Locatie: Den Haag 
Uren: 24 – 32 per week 

Samen zorgen wij voor een aangenaam thuis voor onze cliënten.  Voor ons kantoor in Den Haag zijn we op zoek naar een stagiair(e) administratief medewerker voor minimaal zes maanden. Bij Tzorg kun je jouw talenten ontwikkelen en inzetten en draag je bij aan ons doel om mensen langer aangenaam thuis te laten wonen.

Een stage als administratief medewerker is dankbaar werk, waar je waardering voor krijgt. Met jouw steun en inzet zorg jij ervoor dat de cliënten zich goed voelen en in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Wij zorgen voor elkaar, met een warm hart, elke dag weer.   

Jij brengt zoveel meer:  

  • Ondersteunen van de zorgcoördinatoren en planners;
  • Cliëntmappen maken;
  • Opstellen van correspondentie naar de cliënt. Denk hierbij aan afsluitende brieven, welkomstbrieven etc.;
  • Telefonisch contact met cliënten;
  • Telefonisch beantwoorden van vragen van thuishulpen en cliënten;
  • De afdeling draaiende houden door te ondersteunen met de dagelijkse werkzaamheden.

Jij draagt bij aan de zorg van onze cliënten, wij zorgen voor jou.

Wie werkt met een warm hart, verdient zelf ook het allerbeste. Met o.a. het programma 

Fris in je werk

 kun jij je optimaal thuis voelen in jouw baan. En zodra je start als stagiaire administratief medewerker mag je rekenen op een contract voor 24 tot 40 uur per week. Je krijgt bij Tzorg de volgende arbeidsvoorwaarden op basis van een 40-urige werkweek:  

  • Je bent momenteel bezig met een MBO opleiding op secretarieel/administratief gebied;
  • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

Iedereen is welkom

Bij Tzorg werken wij samen met meer dan 10.000 trotse collega’s. Bij ons mag je je thuis voelen en zijn wie je bent. Iedereen is welkom ongeacht leeftijd, geslacht, geloof, seksuele geaardheid, culturele achtergrond of opleiding. Wij dragen iedereen een warm hart toe. Samen zorgen we al meer dan 10 jaar voor een aangenaam thuis voor onze cliënten.

Aan het werk

Deze functie als stagiaire administratief medewerker kan jouw nieuwe stageplek worden als je het volgende meeneemt:   

  • Je bent momenteel bezig met een MBO opleiding op secretarieel/administratief gebied;
  • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

Maar alles begint het bij jouw sollicitatie naar de functie van stagiaire administratief medewerker in Den Haag.  Ook als je nog niet helemaal aan de functie-eisen voldoet, moedigen we je aan om te solliciteren. Wij geloven namelijk in opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers.  
 
Heb je vragen? Stel ze gerust. Charlotte Cox, Recruitment Specialist, beantwoordt je vragen via 06 51 04 02 43.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Den Haag
Dienstverbanden
Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.