Helaas, deze vacature is niet actief.

Beschrijving

Topicus? Nooit van gehoord… Kan kloppen. We zijn namelijk wat bescheiden, maar ook ambitieus. Dat moet ook wel. Want met ruim 1.000 Topicanen werken we aan oplossingen waar dagelijks miljoenen mensen gebruik van maken. IT-oplossingen waar de Zorg, het Onderwijs, de Financiële sector en het Sociaal Domein écht wat aan hebben. We zorgen daar met onze tech-kennis constant voor impactvolle verbeteringen. En jij dus ook, als je een bijbaan neemt bij Topicus!

Wat zijn mijn werkzaamheden?

Bij Topicus divisie Sociaal Domein willen wij bijdragen aan een sociale samenleving, waarin iedereen de nodige zorg en ondersteuning krijg. Dit doen wij door het ontwikkelen en inzetten van onze slimme technische oplossing Gidso. Gidso is een online platform dat gemeentes, zorginstellingen, wijkteams en inwoners met elkaar verbindt. Zo worden vragen sneller omgezet in de juiste zorg waardoor mensen en gezinnen beter worden geholpen.

Binnen ons team staan we regelmatig voor leuke én uitdagende opgaven waarin we klanten laten aansluiten of uitbreiden op ons Gidso-platform en hebben we verschillende interne projecten. Als nieuwe collega word jij onderdeel van onze projectteams en help je klanten en collegas om samen een succesvol project te doorlopen.

Als projectmedewerker ben je nauw betrokken bij de voortgang van projecten en werk je samen met projectmanagers of consultants om alles feilloos te laten verlopen. Tijdens de projecten zijn er veel verschillende rollen en taken om op te pakken. Denk hierbij aan een rol als assistent consultant waarbij je direct klantcontact kunt hebben voor het vastleggen van afspraken of afstemming over de voortgang. Daarnaast kun je denken aan een rol als assistent projectleider waarbij je ons helpt door diverse taken zoals het uitwerken en beheren van een planning, bewaken van de projectvoortgang of het plannen, voorbereiden en verslag leggen van afspraken. Ook hebben we interne projecten gericht op procesverbetering in onze eigen organisatie waarbij je bijvoorbeeld processen in kaart te brengt, mee denkt over verbeteringen en dit uitwerkt in flow charts en procesbeschrijvingen.

Doordat er veel verschillende taken zijn vinden we het belangrijk om te kijken wat bij jou past! In gesprek met jou horen we graag wat jouw talenten zijn en waar jij het best tot je recht komt zodat we onze projectteams optimaal versterken. Als je eenmaal aan het werk bent blijven we natuurlijk kijken wat goed bij je past en wanneer het goed gaat kun je al snel meer verantwoordelijkheden krijgen.

Wat wij zoeken in een bijbaner

Een drive voor alles wat met IT te maken heeft. Pas je daarnaast in onderstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Je bent een derde of vierdejaars hbo of wo student.
 • Je bent communicatief vaardig.
 • Je bent leergierig en je hebt een proactieve instelling.
 • Je weet overzicht te bewaren.
 • Je bent gemiddeld minimaal 12u in de week beschikbaar, voor 12 maanden of langer
Wat kun je verwachten van een bijbaan bij Topicus?

Met een bijbaan kom je als volwaardig collega terecht in een kleinschalig team binnen onze divisie Sociaal Domein waar we korte lijntjes met elkaar hebben. Je vormt onderdeel van het grote geheel. Hierdoor heb je toegang tot een enorme schat aan kennis, ervaring en tools. En minstens zo belangrijk: gezelligheid. Aan (Covid-proof) borrels, legendarische feesten en events geen gebrek!

Whats in it for you?
 • Een flexibel contract (wat je werkt, krijg je betaald).
 • Een vaste plek op kantoor in Deventer, naast het station.
 • Carrièreperspectief. Rol zo vanuit je bijbaan zo door naar een stage, afstudeeropdracht, traineeship óf fulltime job bij Topicus.
 • Heersende versgemalen bonenkoffie en pizzas uit onze eigen steenoven.
 • Enorm veel kennis. Schuif aan bij onze kennissessie, zoals onze eigen conferentie TopiConf, verschillende Meetups of vakinhoudelijke presentaties.
 • Werken in een klein kernteam met vaste collega's, waarin je volledig meedraait.

En niet te vergeten: zon 1.000 enthousiaste collegas die je kunt ontmoeten tijdens onze legendarische feesten, borrels, game nights, hackathons en events. Wij zorgen voor genoeg Topicus Gifkikker (ons eigen speciaalbier). Kijk maar!

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Deventer
Dienstverbanden
Stage

Deventer | Stage ICT | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.