Helaas, deze vacature is niet actief.

HBO stage: Analysis & development of a R&M Performance dashboard in Eindhoven

... De afdeling Commercial Services in sterk afhankelijk van de data welke beschikbaar wordt gesteld. Deze data wordt gebruikt om zowel interne als externe rapportages te verstrekken en om...

Beschrijving

Functiebeschrijving

De afdeling Commercial Services in sterk afhankelijk van de data welke beschikbaar wordt gesteld. Deze data wordt gebruikt om zowel interne als externe rapportages te verstrekken en om gedetailleerde analyses mee te maken. Wij zijn op zoek naar een student die in staat is om de beschikbare data en/of rapportages onder te brengen in een dashboard waarmee pro actief de business aangestuurd kan worden.
Concrete werkzaamheden:

  • Analyseren van de beschikbare data en rapportages welke relevant zijn om de performance te monitoren
  • Vaststellen van de interne wensen en behoeften m.b.t. dit dashboard
  • Analyseren welke tooling geschikt en beschikbaar is om dit dashboard mee te realiseren
  • Uitwerken van een voorstel en realiseren van een dashboard om de belangrijkste indicatoren te volgen
Binnen deze opdracht is het belangrijk dat met IT, de interne opdrachtgevers en de gebruikers wordt vastgesteld wat de mogelijkheden zijn en hoe deze vertaald moet worden naar een functionele en technische oplossing. Middels deze opdracht kan een belangrijke bijdrage worden geleverd aan het (verder) professionaliseren van de data voorziening van Commercial Services.

Jouw profiel

Voor deze stage-opdracht zijn we op zoek naar een analytisch sterke HBO kandidaat, met gevoel voor Business en ICT. Je bent hands-on, zelfstandig, communicatief sterk in Engels en gedreven om deze opdracht tot een meer dan goed resultaat te brengen. Je bent in staat om de complexiteit van data uit verschillende bronnen en de relatie daartussen te doorgronden.

Afdeling

Commercial Services is binnen DAF Trucks N.V. onder andere verantwoordelijk voor de verkoop van reparatie en onderhoudscontracten onder de naam “DAF MultiSupport”. De reparatie en onderhoudscontracten van DAF MultiSupport zorgen voor risico afbouw bij de klanten van DAF en stellen zeker dat de klant zich kan blijven richten op de kern activiteiten van de eigen onderneming. De diensten, aangeboden door DAF MultiSupport, variëren tussen enkel het voorgeschreven onderhoud tot de afdekking van de kosten veroorzaakt door strandingen onderweg.

Wij bieden

  • Een kijkje in de keuken bij een grote, internationale organisatie;
  • Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We staan open voor jouw initiatieven en afhankelijk van de opdracht zie je jouw resultaten terug op de werkvloer;
  • Een ervaren coach en begeleider, waar je veel van kunt leren en die klaar staat om je verder te helpen;
  • Een stagevergoeding van € 375,- (HBO) bruto per maand op fulltime basis;
  • Een reiskostenvergoeding, als je niet in het bezit bent van een studentenreisproduct;
  • Een huisvestingsvergoeding, als je tijdelijk een kamer huurt in de buurt van DAF.
Elke stagiaire krijgt de kans om deel te nemen aan het  . Tijdens dit event leer je andere stagiaires kennen en kom je meer te weten over DAF / PACCAR! Benieuwd hoe studenten hun stage bij DAF ervaren? Lees  verhalen van onze oud-stagiaires.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Eindhoven
Dienstverbanden
Stage

Eindhoven | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.