Helaas, deze vacature is niet actief.

Start als fulltime recruiter bij APG in Amsterdam

Wil jij je recruitment skills uitbreiden? En kun jij goed schakelen? Start als fulltime recruiter bij APG in Amsterdam!

32 - 38 uur per week
€17,83 per uur

Wat ga je doen?

Wat ga jij doen?

Als recruiter binnen de afdeling Recruitment Support zorg je voor de werving van nieuwe collega´s en voor de doorstroom van APG-medewerkers. Jij zorgt ervoor dat dit vlekkeloos verloopt.

Je hebt oog voor detail en je vind het belangrijk om actief bezig te zijn met het continue verbeteren van onze dienstverlening. Je vindt het leuk en bent gedreven om met data te werken en deze om te zetten naar rapportages. Je bent nieuwsgierig, denkt in oplossingen en houdt goed overzicht over de lopende procedures. Daarnaast heb je uitstekende communicatieve vaardigheden. Ben jij dit? Start dan als fulltime recruiter bij APG in Amsterdam.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je neemt je eerste kop koffie of thee, checkt je mail en plant gesprekken met kandidaten. Je geeft er een persoonlijke touch aan, door ze telefonisch te benaderen. Vervolgens heb je een teamoverleg waarin de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt worden besproken, ook jij draagt je steentje hierin bij. Daarna sluit je aan bij een overleg met een van onze inhurende managers om een assessment in te plannen voor een sollicitant. Na de lunch neem je met de recruiter de openstaande vacatures door en bespreek je wat er nog gedaan moet worden. Tussendoor maak je nog een contract aan en stuur je deze naar onze toekomstige collega. 

Hoe ziet jouw team eruit?

Bij APG ga je werken bij de afdeling Recruitment, onderdeel van Group HR. Het team bestaat uit totaal 12 medewerkers, 3 Support Officers en 9 Recruiters.

Wat wij bieden

  • Een mooi salaris van € 17,83,- per uur
  • Een laptop en telefoon van de zaak;
  • Internetvergoeding van € 30 per maand.

Wat wij vragen:

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • Minimaal 2 jaar relevante ervaring met de dienstverlenende ondersteuning (bij voorkeur in HR-processen);
  • Je hebt affiniteit met cijfers en het maken van rapportages (dashboard).

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Amsterdam
Werkuren per week
32 - 38
Salarisindicatie
€17,83 per uur
Verantwoordelijk voor
Verantwoordelijk voor de instroom en doorstroom van APG medewerkers en nieuwe collega´s

Amsterdam | Administratieve stage | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.