Helaas, deze vacature is niet actief.

Beschrijving

Wat kun je verwachten van een recruitment stage?

Als stagiaire binnen ons gedreven recruitment team krijg je alle ins en outs mee van het recruitment vak. Je houdt je bezig met het vinden en binden van nieuwe Topicanen. Je doorloopt samen met jouw stagebeleider en de collegas het gehele wervingsproces, 360 graden recruitment. Van het registreren, screenen, inplannen van sollicitatiegesprekken tot aannemen van kandidaten. Naast recruitment zal jij je ook bezig houden met de onderliggende, systematische en administratieve processen om een compleet beeld te krijgen van onze Corporate Recruitment afdeling. Ook mag je samen met onze campus recruiter mee naar events en ondersteunen bij het organiseren van events. De leerdoelen en -wensen worden onderling afgestemd, het is belangrijk dat jij een stage volgt die speciaal is aangepast op jouw leerwensen! Aan het einde van de stage kun jij oprecht zeggen dat je gewerkt hebt en gegroeid bent in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling!

Je gaat aan de slag binnen het recruitment team van Topicus. Deze bestaat uit 3 corporate recruiters Anouk, Bas en Kalle, Heleen onze refferal recruiter, Campus Recruiter Remko en Flex Recruiter Jessica.

Wat wij zoeken in een stagiaire?

Een gedreven en enthousiaste student die graag in contact met onze kandidaten. Je bent niet bang om de telefoon op te pakken en stapt makkelijk op mensen af. Daarnaast ben jij;

  • Een derde of vierdejaars student aan de opleiding HRM, Communicatie, Commerciële economie of soortgelijke opleiding;
  • Minimaal 4 dagen beschikbaar.
Jouw ontwikkeling bij Topicus

Voor jou is deze afstudeerstage dé manier om kennis te maken met Topicus en jezelf verder te ontwikkelen. Doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt, dát is ons motto. Jij maakt zelf je stage tot een succes. Je krijgt bij ons veel ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Omdat we meerdere markten bedienen, heb je toegang tot een enorme schat aan kennis, ervaring en tools.

What's in it for you?
  • Een vaste plek op ons kantoor in Deventer.
  • Carrièreperspectief. Veel van onze afstudeerders blijven bij ons plakken. Ben je een talent in de dop? Dan is de stap naar een of traineeship zo gemaakt!
  • Een vergoeding van € 500 bruto per maand bij een fulltime verband.
  • Een studentbindingsprogramma: iedere maand een bijeenkomst met alle studenten binnen Topicus.
  • Heersende versgemalen bonenkoffie en pizza's uit onze eigen steenoven.
  • Enorm veel . Ook als afstudeerder schuif je aan bij een kennissessie, zoals onze eigen conferentie TopiConf, verschillende Meetups of vakinhoudelijke presentaties.
  • Uitdaging: de applicaties die wij maken zijn vrij complex én we experimenteren graag met de nieuwste technologieën en werkvormen. Alles om onszelf én onze klanten beter te maken.
  • Een vaste begeleider als aanspreekpunt en beoordelaar, maar eigenlijk helpen al jouw directe teamleden en collega's om jouw afstudeeropdracht tot een succes te maken.

En niet te vergeten: zon 1.000 enthousiaste collega's die je kunt ontmoeten tijdens onze legendarische feesten, borrels, game nights, hackathons en events. Wij zorgen voor genoeg Topicus Gifkikker (ons eigen speciaalbier).

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Deventer
Dienstverbanden
Stage

Deventer | Stage ICT | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.