Helaas, deze vacature is niet actief.

HBO stage: Product Configurations System improvements in Eindhoven

... Doelstelling is het TES/MUI proces verder te vereenvoudigen. Er bestaat op dit moment een "digitale' flow met daarom heen de nodige excel / access bestanden om de nodige informatie op te...

Beschrijving

Functiebeschrijving

Doelstelling is het TES/MUI proces verder te vereenvoudigen. Er bestaat op dit moment een "digitale' flow met daarom heen de nodige excel / access bestanden om de nodige informatie op te slaan. Het is erg arbeidsintensief om dit allemaal up to date te houden met daarbij het risico dat collega's informatie vergeten op te slaan. Deze flow willen we verder digitaliseren in een ondersteunende IT omgeving waarin een automatische flow verwerkt is. Daarnaast dient er ook een automatisch archief te komen om vastlegging niet meer noodzakelijk te maken.

De opdracht bestaat uit het definiëren van de benodigde digitale documenten / de daarbij behorende flow en ondersteunen in het omzetten in een nieuwe IT omgeving. De toepassing van deze flow gaat over verschillende organisatie delen en landen heen dus hierbij komt ook de nodige afstemming en coördinatie bij kijken.

Jouw profiel

  • Studie in (Technische) bedrijfskunde
  • Zelfstandigheid
  • Beheersing Engelse taal
  • Half jaar

Afdeling

Afdeling genaamd Engineering Release Services (ERS). Deze afdeling is verantwoordelijk voor de ondersteuning van de product vrijgiftes vanuit de Engineering afdelingen. De afdeling is opgedeeld in twee blokken het ene blok is verantwoordelijk voor de TES/MUI. De TES/MUI is de basis structuur waarin al onze DAF configuraties staan die wij als DAF aanbieden aan onze klanten. Het tweede blok is hoofdzakelijk actief op TIS niveau. Dit is de vulling van deze structuur. De vulling bevat alle fysieke delen van waaruit een vrachtwagen mee gebouwd gaat worden (bv steunen, kabelbomen, bouten, moeren...)

Wij bieden

Een kijkje in de keuken bij een grote, internationale organisatie;

  • Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We staan open voor jouw initiatieven en afhankelijk van de opdracht zie je jouw resultaten terug op de werkvloer;
  • Een ervaren coach en begeleider, waar je veel van kunt leren en die klaar staat om je verder te helpen;
  • Een stagevergoeding van € 375,- (HBO) op Fulltime basis;
  • Een reiskostenvergoeding, als je niet in het bezit bent van een studentenreisproduct;
  • Een huisvestingsvergoeding, als je tijdelijk een kamer huurt in de buurt van DAF.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Eindhoven
Dienstverbanden
Stage

Eindhoven | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.