Helaas, deze vacature is niet actief.

Word programmacoördinator Learning & Development in Hilversum

Zou jij altijd al de inhoud van een trainingsprogramma willen bepalen? Word dan programmacoördinator Learning & Development.

32 - 40 uur per week
Tussen €2 en €3 Per maand

Wat ga je doen?

In de functie als programmacoördinator Learning & Development ga je aan de slag bij de grootste opleider van Nederland! Met maar liefst 1250 opleidingen kun je begrijpen dat het programma hiervoor maken een enorme klus is. Iets wat jou niet bang maakt! Je gaat namelijk aan de slag samen met de programmamanagers om het bepalen waar een opleiding uit moet bestaan en welke materialen hiervoor nodig zijn. 

Het opzetten, coördineren en het ontwikkelen van programma's op maat zijn ook onderdeel van jouw takenpakket. Daarnaast zul je alle administratieve taken oppakken, zoals het maken van overzichten en het controleren van alle facturen die binnenkomen. Ook de online leeromgeving is jou pakkie aan!

Het verzorgen van bijeenkomsten en assessment vind jij niet moeilijk en daarnaast zorg je ervoor dat de freelancepool alsmaar vol blijft stromen.

Het team

Je zult terechtkomen in een gezellig team, waarvan je samen zult werken met programmamanagers, opleidingsmanagers en projectleiders. Als je hier in het mooie Hilversum aan de slag gaat als programmacoördinator Learning & Development mag je zelf ook een opleiding doen, want leren is iets wat een belangrijk onderdeel is van jouw carrière bij dé grootste opleider van Nederland!

 

Wat wij bieden

  • Een salaris van € 2.278,- tot € 3.038,- op basis van 40 uur per week;
  • Het uitzicht op een contract direct bij de opdrachtgever;
  • De mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken;
  • Je kunt lekker mee lunchen op kantoor!

Wat wij vragen:

  • Minimaal een diploma mbo niveau 4;
  • Je bent voor 32 - 40 uur per week beschikbaar;
  • Ervaring als coördinator is een pre.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO, HBO, Universiteit
Plaats
Hilversum
Werkuren per week
32 - 40
Salarisindicatie
Tussen €2 en €3 Per maand
Verantwoordelijk voor
Verantwoordelijk voor het opstellen van trainingsprogramma's en de administratieve werkzaamheden uitvoeren

Hilversum | MBO | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.