Helaas, deze vacature is niet actief.

Word Customer Care Medewerker bij een scale-up in Utrecht!

Lijkt het jou te gek om mee te bouwen aan een snelgroeiende scale-up? En lijkt het jou leuk om het hoofd te worden van de Customer Care afdeling?

20 - 32 uur per week
Tussen €14,00 en €16,00 per uur

Wat ga je doen?

Ga jij geen enkel uitdaging uit de weg? Te Gek, want deze snelgroeiende scale-up in Utrecht is een groothandel gespecialiseerd in MKB-horeca bedrijven. Hun doel? Voor 23:59 bestelt, de volgende dag geleverd. Ze zijn pas sinds mei live en groeien met de dag. Wat betekend voor jou een plek vol doorgroeimogelijkheden en volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling! 

Hoe ziet een dag eruit? 
Als hoofd van de Customer Care afdeling ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van al het klantcontact. Dit doe je via de telefoon, mail, chat of via social media. Geen zorgen, hier blijft het niet bij! Je mag hier namelijk veel meer. Denk aan het meedenken in belangrijke processen of het advies geven over bepaalde projecten of toekomstige plannen. Je schakelt dan ook met verschillende afdelingen zoals logistiek, marketing en finance. Hebben klanten vragen over hoe een samenwerking in zijn werking gaat? Jij helpt en adviseert. 

Wie ben jij? 
Jij staat stevig in je schoenen en bent niet bang om over de toekomst te dromen. Je houdt van een gezellige sfeer op de werkvloer en bent een echte doorpakker. Een klein team vind je gezellig en je hebt graag flexibiliteit in je werk. Bevalt deze functie goed, maar wil je toch wat meer? Dat kan! Er liggen opties open om door te groeien naar bijvoorbeeld een online marketing functie. Je bent tussen de 20-32 uur per week beschikbaar. 

Waar kom je terecht?
In deze scale-up staat bekend om snelheid. Vandaag besteld morgen geleverd dat is hun missie. Hun focus? Het bestellen van producten gemakkelijker maken voor Mkb-bedrijven in de horeca. Het moet namelijk net zo snel en makkelijk als thuis kunnen. Kortom ze groeien met de dag en leren en ontwikkelen staat voorop. Je werktijden zijn gewoon tussen 09.00 - 17.30. Thuiswerken? Geen probleem jij hebt de touwtjes in handen. 

Goed om te weten: Je bruto-uurloon ligt tussen de € 14,- &  € 16,- Niet verkeerd he? Moet je wat verder reizen? Je reiskosten worden gewoon vergoed. 

Wat wij bieden

  • Een bruto-uurloon tussen de € 14,- &  € 16,-
  • Werken in een snelgroeiende scale-up in hartje Utrecht;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Een gezellig energiek team wat zich richt op de toekomst;

Wat wij vragen:

  • Minimaal mbo4 werk- en denkniveau;
  • Je bent tussen de 20-32 uur per week beschikbaar;
  • Je kan feilloos Nederlands & Engels in woord en geschrift;

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO, HBO, Universiteit
Plaats
Utrecht
Werkuren per week
20 - 32
Salarisindicatie
Tussen €14,00 en €16,00 per uur
Verantwoordelijk voor
Bijhouden van klantgegevens en de administratieve verwerking.

Utrecht | Administratieve stage | MBO | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.