Helaas, deze vacature is niet actief.

Join de Meet & Greet op 20 oktober - Werken als bezorger bij Albert Heijn online Amersfoort

Pak je kans en kom langs bij de Meet & Greet op donderdag 20 oktober bij Albert Heijn Online in Amersfoort.

6 - 32 uur per week

Wat ga je doen?

Als bezorger voor Albert Heijn online ga je zelfstandig aan de slag en rijd je in de omgeving van Amersfoort met je eigen muziek op. Zou je graag meer willen weten over deze functie? Kom dan langs bij de Meet & Greet op 20 oktober tussen 11:30-16:30. Tijdens de meet & greet zullen wij jou alles vertellen over de functie als bezorger en de eventuele doorgroeimogelijkheden. Ook kun je andere collega-bezorgers hun ervaringen vragen. Op deze manier krijg jij meteen een goed beeld hoe een werkdag bij Albert Heijn Online er uitziet. Er zullen hapjes, drankjes, muziek en goodies zijn. Wil jij jezelf aanmelden voor de Meet & Greet? Klik dan op de oranje knop "solliciteer direct" of stuur mij een berichtje!  Wij zien jou graag op donderdag 20 oktober!

Werkzaamheden
Als bezorger bij Albert Heijn Online draag jij de verantwoordelijkheid om de boodschappen bij elke klant te leveren. Je gaat zelfstandig aan de slag en zorgt ervoor dat de boodschappen netjes afgeleverd worden tot aan de voordeur van de klant. Jij zorgt voor die glimlach bij onze klant na jouw bezorging, hoe mooi is dat! Op een dag werk je ongeveer 6 uur, waarbij je ongeveer 15 tot 25 klanten tevreden maakt met hun bestellingen. Jij bent hét visitekaartje van Albert Heijn dus zorg voor een goeie representatieve houding naar de klant toe. Het is geen probleem als je nog geen ervaring hebt met bezorgen, als jij je enthousiasme en verantwoordelijkheidsgevoel meeneemt, komt het helemaal goed! 

Werktijden 
Bij Albert Heijn online kun je al aan de slag vanaf 2 shifts per week. Maar natuurlijk kun je ook 5 shifts pakken als je dat wilt. Jij bent in de lead! Daarnaast vind je het geen probleem om op de zaterdagen te werken (het is namelijk een must dat je 2 zaterdagen per maand beschikbaar bent). Je kan zelf kiezen of je liever de vroege shift (tussen 05:00 -15:00) of de latere shift (tussen 13:00 - 23:00) werkt. 

Salaris
Ook niet geheel onbelangrijk, wat krijg je dan betaald? Na 13 weken groeit je salaris. Het salaris is afhankelijk van leeftijd, zo verdien je als 22-jarige al €14,66 bruto per uur (inclusief adv-uren) na 13 weken!

Ben jij benieuwd naar de functie als bezorger? Meld je dan aan voor de Meet & Greet op donderdag 20 oktober tussen 11:30 en 16:30 op locatie Albert Heijn Online Amersfoort. 

Wat wij bieden

  • Een zelfstandige baan met veel vrijheid
  • Een goed salaris
  • Vanaf 22.00 uur ‘s avonds een toeslag van maar liefst 50%!
  • Opbouw van 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld
  • Mogelijkheid om in een kleiner voertuig te starten

Wat wij vragen:

  • Er is geen minimale opleiding vereist.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
  • Je bent klantgericht en fysiek sterk

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
Middelbare school, MBO, HBO, Universiteit
Plaats
Amersfoort
Werkuren per week
6 - 32
Verantwoordelijk voor
Verantwoordelijk voor het bezorgen van boodschappen

Amersfoort | Stage logistiek | Middelbare school | MBO | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.