Traineeship tot Low-code Developer (omgeving Arnhem)

Dé vacature voor Young Professionals die naast het programmeren ook hun creatieve kant willen laten zien! Start het Traineeship (Arnhem of Twente)!

Wat ga je doen?

Low-code development

Als Low-code developer ben jij verantwoordelijk voor het bouwen van de mooiste applicaties. Dit doe je niet door hardcore programming, maar met behulp van voorgeprogrammeerde platforms, zoals Mendix en Outsystems. Deze paltforms zijn vaak op basis van Java en HTML/CSS. Het diepe programmeren is al gedaan. Jij bent verantwoordelijk om deze 'blokken' aan te passen naar de wens van de opdrachtgever. Zo stamp jij in een rap tempo de mooiste applicaties uit de grond, zonder dat je 'from scratch' de code nog hoeft te schrijven.

Door middel van ‘drag & drop’ gaat het ontwikkelen sneller. Daarom ben jij ook bezig met het ontwerpen van de architectuur en lay-out. Met Low-code bouw jij dus op een versnelde manier alsnog de mooiste applicaties. Je hebt dus ook oog voor design! Je kunt hier jouw analytische skills kwijt, maar tegelijkertijd ook jouw creatieve kant laten zien. Je bent bezig met development, maar niet de hele dag code aan het schrijven. Door de snelheid - welke niet ten koste gaat van de kwaliteit - kun je meerdere projecten doen in een kortere tijd. Zo worden sneller nieuwe projecten gestart, bij dezelfde opdrachtgever of ergens anders. Dus, vind je development interessant, maar wil je ook variatie in je werk? Dan is Low-code perfect voor jou!

Klik hier om nog meer te weten te komen over Low-code

Het traineeship

Het traineeship duurt twee jaar. Hiervan ben jij het grootste gedeelte bij de opdrachtgever aan het leren en jouw kennis in de praktijk aan het brengen. We gooien je natuurlijk niet zomaar in het diepe. Het traineeship trap jij af met de BOOTCAMP. Een periode van 8 weken, welke puur in het teken staan van onderwijs (maar je krijgt al wel betaald). Tijdens de eerste drie weken word je de basiskennis van onze profielen bijgebracht. Naast Low-code leer je ook het een en ander over Java, Cloud, Data, etc. In dit eerste deel haal jij ook al jouw Agile SCRUM certificaat. In de vijf weken daaropvolgend ga jij je verdiepen in Low-code. Hier haal jij al jouw certificaten behorende bij het Low-code profiel. Dit zijn het IREB certificaat en een certificaat voor Mendix Rapid Developer of Outsystems Associate Web Developer.

Na de bootcamp mag jij jouw kennis in de praktijk gaan brengen. Ook de rest van het programma ben jij nog niet uitgeleerd. Vanuit de opdrachtgever wordt jij gekoppeld aan een senior IT-professional, welke jou gedurende het hele traineeship zal gaan begeleiden op jouw technische vaardigheden, jouw hard skills. Daarnaast vinden wij jouw persoonlijke ontwikkelingen (soft skills) ook van groot belang. Daarom word jij vanuit YoungCapital NEXT gekoppeld aan één van onze talentmanagers. Zij gaan jouw coachen op jouw persoonlijke ontwikkelpunten en zullen ons persoonlijk leiderschapstraject met jou doorlopen. Een uniek programma, waarin jij leer 'in charge' te zijn over jouw werke en leven.

Kortom. Een traineeship bij YoungCapital NEXT betekent volop ontwikkeling!

Dit traineeship is geschikt voor Young Professionals uit Arnhem en omstreken (Gelderland) of Twente

Wat wij bieden

  • Salaris van minimaal € 2500,- per maand;
  • Goede basis door onze BOOTCAMP;
  • Tijdens de BOOTCAMP al salaris;
  • Nuttige en erkende certificaten;
  • Persoonlijke begeleiding van een ervaren IT'er;
  • Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling onder begeleiding van een Talentmanager

Wat wij vragen:

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • Aantoonbare affiniteit met IT;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Fulltime beschikbaar;

Solliciteren

Ben jij de Young Professional die wij zoeken? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
MBO, HBO, Universiteit
Plaats
Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn, Enschede
Werkuren per week
40
Salarisindicatie
€2.500 Per maand
Verantwoordelijk voor
Het ontwikkelen van mooie applicaties met behulp van Low-code platforms.
Gepubliceerd op
31-12-2022

Apeldoorn | Arnhem | Enschede | Nijmegen | Stage ICT | MBO | HBO | Universiteit

Solliciteer direct
Tijmen Veldkamp

Recruiter

Tijmen Veldkamp, bereikbaar op tel. +31651953208

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.