Helaas, deze vacature is niet actief.

HBO stage: E-learning module voor taken en processen binnen het ETC in Eindhoven

... Binnen het ETC volgen medewerkers jaarlijks opleidingen door middel van E-learning modules op het gebied van onder andere omkoping, discriminatie en informatiebeveiliging. Je gaat samen...

Beschrijving

Functiebeschrijving

Binnen het ETC volgen medewerkers jaarlijks opleidingen door middel van E-learning modules op het gebied van onder andere omkoping, discriminatie en informatiebeveiliging.

Je gaat samen met een multidisciplinair team één of meerdere e-learning modules ontwikkelen die gericht zijn op het beschrijven van een aantal werkzaamheden en gebruikte processen binnen het ETC. Hierdoor kunnen medewerkers op de hoogte worden gehouden van alle recente ontwikkelingen in de ondersteunende processen en hun rol hierin.

Tijdens de stage zul je met een multidisciplinair team samenwerken en je verdiepen in de werkzaamheden, processen en systemen binnen de verschillende afdelingen in het ETC.

Jouw profiel

We zoeken een HBO student(e) met een achtergrond in (Technische) Bedrijfskunde, Marketing of Communicatie die een stageplek zoekt om ervaring in het bedrijfsleven op te doen.

Je bent;

· Enthousiast, proactief en leergierig,

· Ontwikkelingsgericht,

· Een team speler die zelfstandig taken kan identificeren en oppakken,

· Sterk is in geschreven communicatie,

· In staat om kerninformatie uit gepassioneerde technici te halen.

Afdeling

DAF Trucks ontwikkelt in Eindhoven motoren en uitlaatgasnabehandelingssystemen voor Heavy Duty vrachtwagens. Het Engine Test Center (ETC) is daarbij het middelpunt van de ontwikkelingsactiviteiten. Het is een State of the Art ontwikkelingsomgeving met geavanceerde motorentestcellen en specialistische proefstanden. In het ETC worden alle ondersteunende activiteiten uitgevoerd ten behoeve van het validatie-, kalibratie- en certificeringsproces van dieselmotoren en uitlaatgasnabehandelingssystemen.

Wij biedenEen kijkje in de keuken bij een grote, internationale organisatie;

  • Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We staan open voor jouw initiatieven en afhankelijk van de opdracht zie je jouw resultaten terug op de werkvloer;
  • Een ervaren coach en begeleider, waar je veel van kunt leren en die klaar staat om je verder te helpen;
  • Een stagevergoeding van € 375,- (HBO) op Fulltime basis;
  • Een reiskostenvergoeding, als je niet in het bezit bent van een studentenreisproduct;
  • Een huisvestingsvergoeding, als je tijdelijk een kamer huurt in de buurt van DAF.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Eindhoven
Dienstverbanden
Stage

Eindhoven | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.