Helaas, deze vacature is niet actief.

HBO stage: Controleren en verbeteren van facturen van PACCAR Parts Europe aan DAF Sales en Service dealers in Eindhoven

... PACCAR Parts Europe heeft meerdere distributiecentra in Europa. Vanuit deze distributiecentra worden vrachtwagen onderdelen aan klanten geleverd. PACCAR Parts Europe verstuurt hiervoor...

Beschrijving

Functiebeschrijving

PACCAR Parts Europe heeft meerdere distributiecentra in Europa. Vanuit deze distributiecentra worden vrachtwagen onderdelen aan klanten geleverd. PACCAR Parts Europe verstuurt hiervoor facturen aan haar klanten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van BTW nummers in binnen- en buitenland. Er dient een review plaats te vinden of de huidige facturen in overeenstemming zijn met de (fiscale) wetgeving en indien foutief wat er verbeterd dient te worden. Opdracht leent zich niet voor afstudeerstage. 

Jouw profiel

Je bent:

  • Analytisch
  • Zorgvuldig
Gewenste opleidingsrichting: Finance, tax and advice
Duur stage: 2-3 maanden

Afdeling

DAF ontwikkelt, produceert en verkoopt lichte, middelzware en zware vrachtwagens. Het hoofdkantoor van DAF is gevestigd in Eindhoven. PACCAR Parts Europe maakt onderdeel uit van DAF. PACCAR Parts Europe verkoopt en levert onderdelen van vrachtwagens. PACCAR Parts Europe heeft meerdere distributiecentra in Europa. Er zijn distributiecentra in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Hongarije en Madrid. Vanuit deze distributiecentra worden de vrachtwagen onderdelen aan de klanten geleverd. PACCAR Parts Europe verstuurt hiervoor facturen aan haar klanten. Voor de facturatie van de onderdelen wordt gebruik gemaakt van diverse BTW registraties in binnen- en buitenland. Er dient een review plaats te vinden of de huidige facturen in overeenstemming zijn met de (fiscale) wetgeving en indien foutief wat er verbeterd dient te worden.

Wij bieden

  • Een kijkje in de keuken bij een grote, internationale organisatie;
  • Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We staan open voor jouw initiatieven en afhankelijk van de opdracht zie je jouw resultaten terug op de werkvloer;
  • Een ervaren coach en begeleider, waar je veel van kunt leren en die klaar staat om je verder te helpen;
  • Een stagevergoeding van € 375,- (HBO) op Fulltime basis;
  • Een reiskostenvergoeding, als je niet in het bezit bent van een studentenreisproduct;
  • Een huisvestingsvergoeding, als je tijdelijk een kamer huurt in de buurt van DAF.
Elke stagiaire krijgt de kans om deel te nemen aan het . Tijdens dit event leer je andere stagiaires kennen en kom je meer te weten over DAF / PACCAR! Benieuwd hoe studenten hun stage bij DAF ervaren? Lees  verhalen van onze oud-stagiaires.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Eindhoven
Dienstverbanden
Stage

Eindhoven | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.