Meewerkstage AH to go Den Haag (BOL)

Beschrijving

Houd jij wel van een uitdaging? Mooi! Bij AH to go Den Haag Centraal sta je midden in de samenleving.

Informatie
Kies je eigen bestemming! Jij bepaalt je bestemming, wij zorgen voor de perfecte reis er naartoe. Je maakt het reizen met de trein nog beter en leuker voor onze klanten, de reis van morgen begint bij jou. Een gehaaste reiziger helpen bij de (zelfscan)kassa, verse broodjes afbakken of de smoothies bijvullen. Start meteen je carrière bij AH to go op NS stations!

''Kies je eigen bestemming''

Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar enthousiaste mbo studenten (mbo 2 of 3) die affiniteit hebben met het werken in een drukke en dynamische omgeving. Iemand die geen negen tot vijf stage zoekt maar flexibel is en goed in een team kan samenwerken, een echte teamplayer dus. Doe jij de opleiding voor verkoper of verkoopspecialist dan is dit de geschikte stage voor jou.

Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden je de kans om zelf te kiezen welke kant je op wilt en wanneer je een overstap wilt gaan maken met de vele doorgroeimogelijkheden die AH to go je kan bieden. Wij bieden een stageplek waar je midden in de samenleving staat, waar het allemaal draait om het helpen van reizend Nederland. Je zult allround medewerker worden die schappen vult, laad en lost, kassa draait, klanten verwelkomt en verse broodjes bakt. Tijdens het stagelopen bij AH to go zal je leren wat er allemaal komt kijken bij het werken op een station en verschillende vaardigheden die daarbij horen. Het stagelopen op het station betekent ook flexibel werken en geen negen tot vijf baan. Maar na jouw stage heb je ook gelijk de kans om te starten als medewerker bij AH to go en heb jij je toekomst dus goed geregeld! Meer weten? Klik

hierInteresse in deze dynamische meewerkstage bij AH to go?
Dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatie plus jouw beschikbaarheid voor de komende periode.
Mocht je vragen hebben? Stuur dan een email naar

stagedesk.retail@ns.nl

of stel je vraag via WhatsApp 06 23480424.

Sluit jouw profiel goed aan, dan sturen wij jouw gegevens door naar de winkelmanager. De winkelmanager zal daarna contact met je opnemen om over de meewerkstage in gesprek te gaan.

Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Den Haag
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
26-10-2022

Den Haag | Stage | MBO

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.