Helaas, deze vacature is niet actief.

Stagair(e) keukenmedewerker gezocht in Roermond

Een toffe horeca-stage overdag! Wij zijn een dagzaak, dus je hebt elke avond vrij!

26 - 32 uur per week
Tussen €5,00 en €15,00 per uur

Wat ga je doen?

Meer dan 20 jaar hebben wij hard gewerkt om onze lunchroom uit te laten groeien tot wat het nu is. Een druk bezochte, gezellige zaak waar de prijs/kwaliteit verhouding hoog in het vaandel staat. De gerechten op onze menukaart worden geregeld verwisseld, maar we houden ook vast aan onze top-10. Wij proberen altijd op creatieve wijze de meest lekkere combinaties voor nieuwe unieke gerechten te bedenken. 

Wat houdt de stage precies in? Je bereidt al onze gerechten met oog voor detail. Wij hechten veel waarde aan de presentatie en leggen altijd net even die ‘kers op de taart’. Daarnaast uiteraard de juiste voorbereidingen treffen en zorg dragen voor een gedegen mise en place. Tot slot natuurlijk de keuken tip top in orde houden! 

Wij vinden het belangrijk dat jij als stagiair veel ervaring opdoet, echt meewerkt en onderdeel bent van ons team! Je staat bij ons niet aan de zijlijn, maar je zorgt samen met jouw collega’s ervoor dat de gasten elke keer weer een feestje op hun bord krijgen. 

Lijkt het jou leuk om bij ons stage te lopen? En ben je vanaf september beschikbaar? Solliciteer dan snel en wie weet ga je binnenkort bij ons aan de slag. 

Wat wij bieden

  • Je komt terecht in een jong en gezellig team.
  • Elke avond vrij! Wij zijn een dagzaak en sluiten elke dag om 17.00u. Je hoeft daarom dus nooit ’s avonds te werken.
  • Je wordt begeleid door leermeesters die al meer dan 30 jaar ervaring hebben.
  • Een stage in een van de drukste lunchrooms van Roermond. Je leert omgaan met stress en druk tijdens onze piekmomenten.

Wat wij vragen:

  • Je hebt mbo 2/3 niveau.
  • Iemand met een goede mentaliteit! Daarmee bedoelen we iemand die niet bang is om hard te werken, leergierig is en vooral veel zin heeft om bij ons stage te lopen!
  • Minimaal mbo werk- en denkniveau;

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Roermond
Werkuren per week
26 - 32
Dienstverbanden
Stage
Salarisindicatie
Tussen €5,00 en €15,00 per uur
Verantwoordelijk voor
Uitvoeren van operationele taken

Roermond | Stage horeca | Stage | MBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.