Helaas, deze vacature is niet actief.

Meewerkstage Category Management & Inkoop - Utrecht

Beschrijving

Wil jij een kijkje nemen in de keuken van het NS Retailbedrijf en de formules Kiosk, Julia's, Stationshuiskamer en Automaten? Grijp dan nu je kans! Kijk mee op de commerciële afdeling en leer van alle verschillende disciplines.

Daarom wil je als stagiair Management en Inkoop bij NS stagelopen

 • Je bent onderdeel van het team Category Management & Inkoop en krijgt direct de verantwoordelijkheid over je eigen projecten en takenpakket.
 • Je gaat werken voor high-traffic locaties met meer dan 2,5 miljoen bezoekers per dag.
 • Je wilt kennis maken met Category Management.
"Wat mij vooral aansprak in deze stage is een kijkje kunnen nemen in de keuken bij verschillende formules. Zo wordt je bij NS Kiosk helemaal in de wereld van de Retail meegenomen en Julia's/ StationsHuiskamer wat dan meer servicegericht is. Dit kon ik in een ander bedrijf nergens vinden in deze combinatie." laura Vermeer - huidige stagiair

Dit ga je doen als stagiair Management en Inkoop
Als stagiair maak jij het verschil en zie je jou input direct terug op de winkelvloer. Je hebt een hands-on mentaliteit en oog voor detail. Je bent hoofdzakelijk bezig met product management; waarin je de volledige artikelflow beheert maar ook mag meedenken, proeven, selecteren en optimaliseren van de verschillende assortimenten. Ook ben je bezig met het coördineren van promotie-acties voor de winkels in samenwerking met de afdeling Marketing. Daarnaast heb je veelvuldig contact met leveranciers over inkoop- en verkoopdata en actie evaluaties. Je maakt impact op maar liefst 149 verkooppunten verdeeld over 3 verschillende formule concepten en 307 automaten! Naast de bovengenoemde werkzaamheden is er ook de ruimte om je aan te sluiten bij specifieke projecten die bij jou passen.

Dit zijn de functie-eisen
 • Je volgt een commerciële MBO 4-opleiding (bv. Retail, Small Business & Managment) of HBO-opleiding in de richting van Bedrijfskunde, Commerciële Economie of Communicatie.
 • Je zoekt per 1 september een meewerkstage voor minstens 5 maanden.
 • Je hebt affiniteit met Convenience Retail, Food, Inkoop en Marketing.
 • Je hebt passie voor klanten en het leveren van een goede service.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent stressbestendig en kan prioriteiten stellen.
 • Je zet graag dat stapje extra en stopt veel energie in je werk.

Dit zijn de arbeidsvoorwaarden
Stage lopen bij NS betekent theorie en kennis direct toepassen in de praktijk, stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen waarbij je vanuit NS goede begeleiding krijgt. Maar er is meer. Zo krijg je als stagiair:
 • Een aantrekkelijke stagevergoeding tussen de 350 en 500 euro per maand.
 • Vrijheid om tijdens je stage zelfstandig projecten op te pakken.
 • Super enthousiaste collega's die één keer in de maand gaan borrelen met elkaar. Ook organiseren we leuke teamuitjes.
 • De mogelijkheid om je aan te melden voor onze vereniging JongNS, waarbij je kennis kunt maken met andere NS'ers en de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is.

En? Ben je enthousiast geworden?
Solliciteer direct via de sollicitatiebutton. Binnen enkele minuten ontvang je een automatische sollicitatiebevestiging. Wij laten je zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen twee weken weten of we je uitnodigen voor een gesprek.

Nog vragen? Neem contact op met Audrick Pasial van de Stagedesk door te mailen naar

stagedesk@ns.nl

.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Laura Vermeer via

laura.vermeer@ns.nlGoed om te weten:
 • Lees

  hier

  wat je kunt verwachten van onze sollicitatieprocedure.
 • We vinden het belangrijk dat iedereen die bij ons werkt zich thuis voelt. Dit zie je in alles wat we doen, en dus ook in ons aannamebeleid. Lees

  hier

  meer.
 • Een achtergrondonderzoek maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.
 • Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.

Hier ga je werken
Het kantoor bevindt zich boven de sporen van het drukste knooppunt van Nederland, Utrecht Centraal. Dichter op de formules en de business kun je niet zitten! Je komt te werken op de afdeling Commercie van NS Stations Retail en wij zijn gevestigd op de 7e verdieping. De Commercie afdeling bestaat uit 3 pijlers; Format management & Marketing, Retail ontwikkeling en Category Management & Inkoop. Onze Retail commercie collega's zijn zowel vroege als late vogels, de ene collega begint graag om 07:30 en de andere collega komt rond 09:00 binnen. In de pauze genieten we van onze lunch tijdens een wandelingetje rondom het stationsgebied en langs de winkelstraten en grachten van Utrecht. Binnen de afdeling Commercie werken 14 collega's in diverse dynamische functies, van format manager tot retail ontwikkelaar. Momenteel werken we niet fulltime op kantoor. Ook voor jou geldt dus dat je deels thuis kan werken.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Utrecht
Dienstverbanden
Stage

Utrecht | Stage | HBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.