Helaas, deze vacature is niet actief.

Beschrijving

Topicus? Nooit van gehoord… Kan kloppen. We zijn namelijk wat bescheiden, maar ook ambitieus. Dat moet ook wel. Want met ruim 1.000 Topicanen werken we aan oplossingen waar dagelijks miljoenen mensen gebruik van maken. IT-oplossingen waar de Zorg, het Onderwijs, de Financiële sector en het Sociaal Domein écht wat aan hebben. We zorgen daar met onze tech-kennis constant voor impactvolle verbeteringen.

Wat kun je verwachten als HR werkstudent bij Topicus?

Binnen Topicus maken we veel verbeterslagen. Eén daarvan is het verder digitaliseren van onze personeelsadministratie en het aanpassen van onze processen hierop. We hebben de implementatie van een nieuw systeem en het digitaliseren van de personeelsdossiers afgerond. We zijn nu inmiddels goed op weg om onze HR-processen verder te digitaliseren. Jij gaat ons verder helpen gedurende deze transitie.

De afdeling HR Shared Service Center waar je komt te werken bestaat uit Sjoerd, Silke, Jessica en Marc. Zij begeleiden je en weten alles over de personeels- en salarisadministratie. Samen met onze HR medewerkers realiseer jij het op orde zijn van de personeels- en salarisadministratie voor ruim 1000 collega's en borg jij de eisen van de wet- en regelgeving. Je denkt mee over de verbeteringen van processen en zorgt voor toegankelijke borging hiervan.

Wat wij zoeken in een HR werkstudent

Je bent accuraat en energiek en je kunt je handen uit de mouwen steken als het nodig is. Verder heb je een scherpe blik, oog voor details en hou jij van nature goed het overzicht.

Gelet op de aard van het werk is het een pré als je affiniteit hebt met het vakgebied HRM en/of wet- en regelgeving.

Daarnaast zijn we op zoek naar een student die:

 • Een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel heeft;
 • Proactief en zelfstandig kan werken;
 • Analytisch is ingesteld;
 • Gestructureerd en georganiseerd werkt;
 • Beschikbaar is voor minimaal een half jaar; minimaal 1 dag (8 uur) in de week (in jouw vakanties bestaat de mogelijkheid om meer te werken).

Omschrijven anderen je vaak als iemand die zijn/haar zaakjes altijd op orde heeft en word je enthousiast van het creëren en behouden van overzicht in de personeels- en salarisadministratie? Dan is dit de bijbaan voor jou!

What's in it for you?
 • Een flexibel contract, van minimaal 1 dag (8 uur) in de week (in jouw vakanties bestaat de mogelijkheid om meer te werken).
 • Een vaste plek op ons kantoor in Deventer, tegenover het station.
 • Carrièreperspectief. Rol zo vanuit je bijbaan door naar een stage, afstudeeropdracht, traineeship óf fulltime job bij Topicus.
 • Heersende versgemalen bonenkoffie en pizza's uit onze eigen steenoven.
 • Enorm veel kennis. Schuif aan bij onze kennissessies, zoals onze eigen conferentie TopiConf, verschillende Meetups of vakinhoudelijke presentaties.
 • Uitdaging: de applicaties die wij maken zijn vrij complex én we experimenteren graag met de nieuwste technologieën en werkvormen. Alles om onszelf én onze klanten beter te maken.
 • Werken in een klein kernteam met vaste collega's, waarin je volledig meedraait.

En niet te vergeten: zo'n 1.000 enthousiaste collega's die je kunt ontmoeten tijdens onze legendarische feesten, borrels, game nights, hackathons en events. Wij zorgen voor genoeg Topicus Gifkikker (ons eigen speciaalbier).

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Deventer
Dienstverbanden
Stage

Deventer | Stage ICT | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.