Helaas, deze vacature is niet actief.

Beschrijving

Topicus? Nooit van gehoord… Kan kloppen. We zijn namelijk wat bescheiden, maar ook ambitieus. Dat moet ook wel. Want met ruim 1.000 Topicanen werken we aan oplossingen waar dagelijks miljoenen mensen gebruik van maken. IT-oplossingen waar de Zorg, het Onderwijs, de Financiële sector en het Sociaal Domein écht wat aan hebben. We zorgen daar met onze tech-kennis constant voor impactvolle verbeteringen. En jij dus ook, als je afstudeert bij Topicus!

Jouw afstudeeropdracht

Je gaat aan de slag bij onze binnen het team JGZ. De primaire taak van de jeugdgezondheidszorg (JGZ) is de preventieve zorg voor alle kinderen in Nederland tussen de 0 en 18 jaar. De gezondheid van de ouders hoort daar ook bij en sinds dit jaar zijn hier ook wettelijke verplichtingen voor. Daarvoor hebben wij een nieuw dossiersysteem ontwikkeld dat het voor de professional makkelijker moet maken om zijn of haar taken uit te voeren. We willen dat de professionals zo goed mogelijk ondersteund worden, zodat zij zich kunnen focussen op een goed gesprek met de ouder(s). Daar hoort geen computerscherm tussen te zitten toch?

Bij elke afspraak met een ouder is de zorgprofessional druk met het invullen van formulieren, waarin het resultaat van het gesprek vastgelegd wordt. Veel van de vragen in een formulier kunnen we wellicht al invullen door ons Ouderdossier mee te laten luisteren.

Onze applicaties maken veel gebruik van AWS. Daarom biedt misschien een van hun diensten, zoals Transcribe, een oplossing. Of wellicht past SpraakLab het beste bij ons? Aan jou de taak om te onderzoeken welke dienst het meest geschikt is en hoe we ons Ouderdossier kunnen aanpassen om dit mogelijk te maken. We zien een proof-of-concept dan ook als een mooi resultaat.

Ga jij voor de professional het verschil maken door de registratielast van jeugdgezondheidszorg te verlichten? Dan horen we graag van je om te zien welke invulling we aan deze opdracht kunnen geven.

Wat wij zoeken in een afstudeerstagiair(e)

Gedrevenheid en een leergierige instelling zijn voor ons het allerbelangrijkst. Ervaren collegas helpen je vervolgens om jouw afstudeeropdracht/stageopdracht goed te doorlopen. Maar, om succesvol te kunnen zijn is een goede basis natuurlijk wel belangrijk. Dit betekent dat jij:

 • een vierdejaars hbo-/wo-student bent in de een van de volgende richtingen;
 • Informatica+
 • Gezondheid & Technologie,
 • Biomedische technologie bent;
 • communicatief vaardig bent;
 • zelfstandig bent en niet schroomt om hulp te vragen als je dat nodig hebt.
Jouw ontwikkeling bij Topicus

Voor jou is deze afstudeerstage dé manier om kennis te maken met Topicus en jezelf verder te ontwikkelen. Doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt, dát is ons motto. Jij maakt zelf je stage tot een succes. Je krijgt bij ons veel ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Omdat we meerdere markten bedienen, heb je toegang tot een enorme schat aan kennis, ervaring en tools.

What's in it for you?
 • Een vaste plek op ons kantoor in Deventer.
 • Carrièreperspectief. Veel van onze afstudeerders blijven bij ons plakken. Ben je een talent in de dop? Dan is de stap naar een of zo gemaakt!
 • Een vergoeding van € 500 bruto per maand bij een fulltime verband.
 • Een studentbindingsprogramma: iedere maand een bijeenkomst met alle studenten binnen Topicus.
 • Heersende versgemalen bonenkoffie en pizza's uit onze eigen steenoven.
 • Enorm veel kennis. Ook als afstudeerder schuif je aan bij een , zoals onze eigen conferentie TopiConf, verschillende Meetups of vakinhoudelijke presentaties.
 • Uitdaging: de applicaties die wij maken zijn vrij complex én we experimenteren graag met de nieuwste technologieën en werkvormen. Alles om onszelf én onze klanten beter te maken.
 • Een vaste begeleider als aanspreekpunt en beoordelaar, maar eigenlijk helpen al jouw directe teamleden en collega's om jouw afstudeeropdracht tot een succes te maken.
 • En niet te vergeten: zon 1.000 enthousiaste collega's die je kunt ontmoeten tijdens onze legendarische feesten, borrels, game nights, hackathons en events. Wij zorgen voor genoeg Topicus Gifkikker (ons eigen speciaalbier).

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Deventer
Dienstverbanden
Stage

Deventer | Stage ICT | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.